Kropcia i Dolores - Dziewczynki już razem. Dorcia nie żyje.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 21:58 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą .
Podzielę się z Wami wręcz sensacyjną wiadomością z dnia wczorajszego , po powrocie z pracy dowiedziałem się że Kropeczka sama z siebie wskoczyła jednemu z naszych domowników na kolana i spędziła tam kilka chwil zalegając z łapkami schowanymi pod siebie - po raz pierwszy w ogóle 8O ..........jednym słowem coś niesamowitego :P - szkoda że nie miałem okazji zobaczyć tego na żywo :roll: .

Obrazek

mądra kotka a u pana czy pani lezałaś ??
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 28, 2012 22:07 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

kalair pisze:To swietna wiadomość!
Kropciu, uroczo wyglądasz! :1luvu:

Dziękuję Ciociu .... :oops:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto lut 28, 2012 22:09 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

kotx2 pisze: :kotek: zazdraszczam,moja Figa tez by mogła w koncu sie przełamać :wink:
Kropeczka piękna jest :1luvu:

By napisać te słowa musiałem czekać prawie 4 lata ..... 8)
Co fakt to fakt , Kropeczka jest :1luvu:

bubor

Post » Wto lut 28, 2012 22:20 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Karolek(ona) pisze:mądra kotka a u pana czy pani lezałaś ??

U kogoś kto przez wiele lat mówił że nie chce ponownie kotów w domu gdyż : " nie będzie kocich g....po kątach sprzątał " , jak było do przewidzenia w krótkim czasie mała Kropeczka owinęła sobie tego domownika wokół ogonka gdyż nie minął nawet miesiąc od jej przyjazdu do Krakowa kiedy to nasiusiała centralnie na jego kołdrę tuż przed snem a ten zamiast spodziewanego zdenerwowania stwierdził tylko : " nie przejmuj się - przecież każdemu maluchowi coś takiego może się przydarzyć " - a tu teraz takie coś :P :P :P ...............

bubor

Post » Wto lut 28, 2012 22:21 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

a to chyba już wiem ale to bylo do przewidzenia w końcu to .....
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto lut 28, 2012 22:23 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

bubor pisze:
kalair pisze:To swietna wiadomość!
Kropciu, uroczo wyglądasz! :1luvu:

Dziękuję Ciociu .... :oops:

Buziaczki na dobranoc.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 29, 2012 8:39 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

bubor pisze:........Podzielę się z Wami wręcz sensacyjną wiadomością z dnia wczorajszego , po powrocie z pracy dowiedziałem się że Kropeczka sama z siebie wskoczyła jednemu z naszych domowników na kolana i spędziła tam kilka chwil zalegając z łapkami schowanymi pod siebie - po raz pierwszy w ogóle 8O ..........jednym słowem coś niesamowitego :P .............

A to wieści niesamowite :D
Brawo Kropciu - tak trzymaj :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lut 29, 2012 8:45 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Pt mar 02, 2012 20:54 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Witajcie wieczorową porą .
Wczoraj wieczorem podczas prób wysłuchania jakiejś muzyki z komputera stwierdziłem że dźwięk gdzieś znikł , sprawdziłem czy wszystko jest ok - było , zadzwoniłem na konsultacje do kumpla - pierwsze jego pytanie : czy twoje koty nie przegryzły kabla od słuchawek ? , nie skądrze - moje koty nie gryzą kabli , ok - szukamy usterki dalej - kumpel zaczął mi grzebać w komputerze przez internet po pewnym czasie stwierdzając że w/g niego wszystko jest ok , może i jest ale dźwięku jak nie było tak nie ma , w końcu umówiliśmy się że dziś mnie odwiedzi i sprawdzi wszystko jeszcze raz , nie minęła nawet godzina od tych ustaleń gdy zupełnie przypadkowo znalazłem usterkę - przegryziony kabel od słuchawek .................... :roll: .
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że to sprawka mniej nakrapianej pannicy którą już kiedyś przyłapałem na smakowaniu kabli choć nie mogę być tego do konca pewny :roll: , kilka godzin temu przytaszczyłem nowe słuchawki - panny śpią .............
Bardzo mnie zasmuciła wiadomość o odejściu Weguni za TM , wiadomo było że jest poważnie chora ale wydawało się że jak to już nieraz bywało przetrzyma kryzys i wciąż będzie z swą kochającą Dużą , piękna dymna księżniczka .............
Myślę o Was Gattaro , współczuję ..............

bubor

Post » Pt mar 02, 2012 21:07 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Ojoj, nie wiedziałam..smutne.. :( :(
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob mar 03, 2012 23:30 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Witajcie nocną już porą .
Dziś mieliśmy piękną wręcz wiosenną pogodę więc nawet fakt że musiałem się wyjątkowo stawić w pracy nie popsuł mi zbytnio ogólnie pozytywnego nastawienia do aktualnego weekendu a niespodziewana popołudniowa sesja zdjęciowa z udziałem Kropci sprawiła mi niekłamaną przyjemność :P ..............
Obrazek Obrazek

Fajnie jest oglądać grzejący się w promieniach słońca nakrapiany pysio wraz z nie mniej nakrapianymi przyległościami tym bardziej gdy rozleniwiony zaczyna pięknie ziewać :wink: ........

Obrazek Obrazek

bubor

Post » Nie mar 04, 2012 9:19 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Kropciu, dzisiaj powtórka z wczoraj, mamy słoneczko, miłego dzioneczka! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie mar 04, 2012 20:46 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

W taką piękną pogodę miło jest posiedzieć na balkonie w słońcu :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie mar 04, 2012 20:48 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

Ojj tak tak choć co ciekawe dziś obie panny już od wczesno popołudniowych godzin urzędowały u mnie w pokoju zamiast korzystać z uroków przebywania na świeżym powietrzu . :wink:

bubor

Post » Nie mar 04, 2012 20:53 Re: Kropcia i Dolores - część siódma .

A bo dzisiaj zimniej było, o! :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]