klauduska pisze:no ja już nie mam pomysłu czym ją karmić, to ble, tamto ble![]()
u mnie sprawdza sie RC (byl Light, teraz jest Sterilized... szal wielki na Sterilized!!), choc zdaje sobie sprawe z tego, ze nie jest to pokarmowy mercedes
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:no ja już nie mam pomysłu czym ją karmić, to ble, tamto ble![]()
tillibulek pisze:u mnie sprawdza sie RC (byl Light, teraz jest Sterilized... szal wielki na Sterilized!!), choc zdaje sobie sprawe z tego, ze nie jest to pokarmowy mercedes
tillibulek pisze:klauduska pisze:no ja już nie mam pomysłu czym ją karmić, to ble, tamto ble![]()
u mnie sprawdza sie RC (byl Light, teraz jest Sterilized... szal wielki na Sterilized!!), choc zdaje sobie sprawe z tego, ze nie jest to pokarmowy mercedes
kocurzyca41 pisze:Też poczytałam....może lepiej otworzyć i oczyścić.Sama nie wiem,bo małechude to szczególny przypadek.
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Też poczytałam....może lepiej otworzyć i oczyścić.Sama nie wiem,bo małechude to szczególny przypadek.
A czytałaś, jak to się u kotów goi?Po tym co przeczytałam, to w życiu nie pozwolę na otwarcie tego ropnia, bo mu się to nigdy nie zagoi, przecież on na sterydzie jest
Te dwa odessane bardzo ładnie prawie już znikły. Zobaczymy, co wyjdzie na antybiogramie, ale trzeba zrobić, co się da, żeby uniknąć dodatkowej chemii
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Też poczytałam....może lepiej otworzyć i oczyścić.Sama nie wiem,bo małechude to szczególny przypadek.
A czytałaś, jak to się u kotów goi?Po tym co przeczytałam, to w życiu nie pozwolę na otwarcie tego ropnia, bo mu się to nigdy nie zagoi, przecież on na sterydzie jest
Te dwa odessane bardzo ładnie prawie już znikły. Zobaczymy, co wyjdzie na antybiogramie, ale trzeba zrobić, co się da, żeby uniknąć dodatkowej chemii
Niestety ropnie u kotów nie goją się dobrze...Mam nadzieję,że jak tamte dwa znikły,to ten trzeci też ...Mało prawdopodobne żeby w trzecim jakaś inna bakteria siedziała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 89 gości