Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 12:10 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Dzięki Popi.Ona już mniej drapie.Tylko jak gotuje jej mintaja to robi ze mnie drapak i się po mnie wspina-wyjąc i miaucząc jak dzikie kocisko-aż strach..Tak kocha tą rybkę.Lub jak dostaje głupawki,wtedy łapie czterema łapami moja rękę i gryzie,a za chwile liże.Czyli dostaję od niej kijek i marchewkę :mrgreen: :ryk: Te ręce ( i nie tylko ) to mam od jej moszczenia-niby to jej miłość do mnie.Kładzie mi się na piersiach,podstawia łepek bym na niego chuchała ( tak robiłam jak była ciężko chora -pamięta to i się tego domaga :lol: ) i tupta pazurami po moim ciele.Chce też po twarzy,ale uważam, :strach:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt mar 02, 2012 12:21 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Ojej, musisz sobie jakies ubranie ochronne sprawic 8)

A moze jakis doswiadczony obcinacz pazurkow by pomogl? Jak nie masz takiego, to rzeczywiscie zostaje tylko wizyta w lecznicy. Dobrze chociaz, ze ona tak z milosci drapie...wiem, niewielka to pociecha dla Ciebie.

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pt mar 02, 2012 12:25 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

popi pisze:Ojej, musisz sobie jakies ubranie ochronne sprawic 8)

A moze jakis doswiadczony obcinacz pazurkow by pomogl? Jak nie masz takiego, to rzeczywiscie zostaje tylko wizyta w lecznicy. Dobrze chociaz, ze ona tak z milosci drapie...wiem, niewielka to pociecha dla Ciebie.

Nie mam takiej osoby. :( Najgorsze,że jej szpony rosną w zastraszającym tempie.Po obcięciu za dwa tygodnie znów ma takie same. :roll:

welina

Post » Pt mar 02, 2012 18:41 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

No, niestety szpony rosna im w zaskakujacym tempie :evil:

Ale mi narobilas smaka na jajecznice :mrgreen:

popi

Post » Pt mar 02, 2012 18:44 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

popi pisze:No, niestety szpony rosna im w zaskakujacym tempie :evil:

Ale mi narobilas smaka na jajecznice :mrgreen:

Ale tylko jej tak rosną.Normalnie wiedźma :mrgreen:
Też sobie zrobię,ale jutro na cześć Zajonca :ok:

welina

Post » Pt mar 02, 2012 18:49 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Dobry pomysl - uczcimy Zajonczka jajuszkami :D

popi

Post » Pt mar 02, 2012 21:45 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Welinko,poczytałam kilka ostatnich stron i :1luvu: :1luvu: :1luvu: Gęba mi się smieje od ucha do ucha.Cieszę się,że wątek tak się fajnie rozwinął.Uściski i pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich tu zaglądających :1luvu: :D

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pt mar 02, 2012 22:12 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

BUSIO pisze:Welinko,poczytałam kilka ostatnich stron i :1luvu: :1luvu: :1luvu: Gęba mi się smieje od ucha do ucha.Cieszę się,że wątek tak się fajnie rozwinął.Uściski i pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich tu zaglądających :1luvu: :D

Niko jestem szczęśliwa,że wreszcie wróciłaś na Miau.Brakowało mi Ciebie i bardzo się martwiłam.Pozdrawiam gorąco i głaski dla Busia :1luvu:

welina

Post » Sob mar 03, 2012 12:19 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

A gdzie się chór podział 8)
Mała czarna od rana szaleje ,dokucza biednej Niuni.Teraz jeszcze nauczyła się wsadzać łapkę do klatki i chce ją bić.
Mam nadzieję,że z czasem jej zainteresowanie minie.Kacper na początku też ją denerwował,tylko,że on skakał na klatkę.Nie zabezpieczyłam i raz spadli.Nikomu nic się nie stało tylko kuwetka się połamała.Dobrze,że miałam drugą.Teraz go już papuga nie interesuje.Spoważniał kawaler 1.04 skończy trzy latka.Natomiast reszta zwierzyńca pies i trzy koty (moich bratanków jak się sprowadzili do mnie ) tylko siedziały pod klatką i patrzyły jak w telewizor.Widok był niesamowity.Szkoda,że nie zrobiłam wtedy zdjęcia :mrgreen: Żeby nie ganić swoich,a innych nie chwalić,kociaste bratanków też rozrabiają.Tu zdjęcie Zolinki która śmiga po półkach w moim pokoju.Panna jest ciekawska,ale najgrzeczniejsza w domu. :lol:

Obrazek

welina

Post » Sob mar 03, 2012 13:15 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Chorek pewnie na zakupach :mrgreen:

Zolinka, jaka ona sliczna :1luvu: Mala batwoman :P Zawsze mnie zadziwia, jak koty wskakuja na poleczke nie zzrzucajac przy tym ozdobek?
Lajla powinna sie manier uczyc od Zolinki, kto to widzial, zeby bic papuge!

BUSIO - milo Cie widziec :D

popi

Post » Sob mar 03, 2012 13:34 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Popi poszły na zakupy ,albo już bez nas zarabiają hmmmm.......Obrazek

welina

Post » Sob mar 03, 2012 14:16 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

pozdrawiamy z ciepłego kaloryfera:
Obrazek
i prosimy o zdjęcia reszty zwierzyńca :D
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Sob mar 03, 2012 14:57 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

lanua pisze:pozdrawiamy z ciepłego kaloryfera:
Obrazek
i prosimy o zdjęcia reszty zwierzyńca :D

Cudo :1luvu: ,a jak Ci się kwiaty utrzymały w domu 8O Później poszukam zdjęć reszty czworonożnej rodziny N. :ok:

Jeszcze miałam takie śliczne stworzonka ,trzy koszatniczki .Niestety musiałam oddać w dobre ręce jak młodzi się do mnie wprowadzali.Nie było miejsca gdzie postawić. :( Ponieważ się ze sobą biły musiały być w oddzielnych klatkach. W zasadzie miałam pięć,ale Adama musiałam uśpić,ponieważ urósł mu rak na oku,a Ewa odeszła,jak poroniła.Gdy odchodziła to westchnęła jak człowiek :( Gryzonie też kocham :1luvu:

Obrazek

welina

Post » Sob mar 03, 2012 20:29 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

to by Lajla miała atrakcję gdyby jeszcze były w domu :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie mar 04, 2012 9:09 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm

Welinko, ty kochasz chyba wszystkie zwierzątka he he he.
Ja też miałam kiedyś chomiczka imieniem Filip. I papużki faliste. Psy sztuk dwa- są już z Mamą, bo dorosłam i wyfrunęłam z domu. Z I miałam koteczkę, która odeszła dawno temu- Milunię, a teraz mam swoje własne, osobiste kocie stado.
Patologicznie boję się karaluchów i innych takich paskudztw. Uciekam w panice i z wrzaskiem. Jak przylecieliśmy do Egiptu na wakacje, moim głównym zmartwieniem było ewentualne robactwo... he he he. Na szczęście obyło się bez takich historii :P

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

[poprzednia][następna]