ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - czyżby lato?

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 29, 2012 22:42 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

zabers pisze:Domagam się wiosny, a najlepiej od razu lata. I w ogóle to chcę oddać się błogiemu nicnierobieniu. Wykończą mnie te koty. Chyba nerwówa ze mnie schodzi, bo człapię jak stary krasnolud na emeryturze.
Idę spać Obrazek

to przed spaniem jeden buziaczek dla kotków poproszę :D
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw mar 01, 2012 0:53 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol wstępnie naprawiony

zabers pisze:Teraz muszę jeszcze Glucowi siuśki znowu złapać bo Niziołek zlecił (jakieś tam cuda-niewidy - nie doczytam się. Tak nabazgrolił. szczęśliwie są na świecie vet-szyfranci )

Bisia dała dobry przykład. Podstawiłam wyczyszczoną na maksa kuwetę (Biśka nie używa nigdy żwirku, a to ułatwia sprawę), poinformowałam, że dzisiaj lejemy w kuchni, a nie w łazience. Zamknęłam drzwi i po 15 minutach otrzymałam dostawę świeżej żółtej cieczy. Czy Gluś potrafi lepiej?

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Czw mar 01, 2012 8:16 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol wstępnie naprawiony

filo pisze:
zabers pisze:Teraz muszę jeszcze Glucowi siuśki znowu złapać bo Niziołek zlecił (jakieś tam cuda-niewidy - nie doczytam się. Tak nabazgrolił. szczęśliwie są na świecie vet-szyfranci )

Bisia dała dobry przykład. Podstawiłam wyczyszczoną na maksa kuwetę (Biśka nie używa nigdy żwirku, a to ułatwia sprawę), poinformowałam, że dzisiaj lejemy w kuchni, a nie w łazience. Zamknęłam drzwi i po 15 minutach otrzymałam dostawę świeżej żółtej cieczy. Czy Gluś potrafi lepiej?

Co Ty, to facet :wink:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw mar 01, 2012 10:51 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

Goniąc dziś za usiłującym się zabunkrować Zmrolem, zadałam sobie pytanie: właściwie dlaczego mieszkają z nami koty? błyskawicznie doszłam do może niezbyt oryginalnego, lecz jakże genialnego w swojej prostocie wniosku, że ... wszystko przez TŻ-a.
Gdybyśmy się nie spotkali, gdybym za niego nie wyszła, gdybyśmy nie mieli Pasożyta, gdyby Pasożyt nie spotkał swojej ówczesnej dziewczyny, gdyby ona nie miała kota, gdyby Pasożyt nie zapałał miłością do kotów, gdyby nie opowiedział całemu światu o swoim pragnieniu posiadania kota, gdyby świat nie odpowiedział ochoczo na "zapotrzebowanie społeczne", gdyby... gdybym miała więcej czasu, dokończyłabym wywód, a tak - nie dokończę, bo muszę iść do pracy.
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024

zabers

Post » Czw mar 01, 2012 14:58 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

Ja tez nie wiem dlaczego mam koty, dwa :roll:

Wosna może przyść na lato nie czekam.

Ucieszyła mnie wiadomość o Zmrolu.

Więcej nie napiszę bo znowu w kuchni wiercą.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw mar 01, 2012 17:10 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

A ja mam Miałke przez nocki :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw mar 01, 2012 19:18 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

Bolkowa pisze:Ja tez nie wiem dlaczego mam koty, dwa :roll:

Wosna może przyść na lato nie czekam.

Ucieszyła mnie wiadomość o Zmrolu.

Więcej nie napiszę bo znowu w kuchni wiercą.

Biały wiersz :mrgreen:
Wiosna idzie
:!:
wróż moś
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw mar 01, 2012 19:50 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

moś pisze:Biały wiersz :mrgreen:
Szlag lepiej się czuje,
Błękitna stonka przysiadła na kwiecie śliwy,
Wiosna idzie,
To w końcu facet.

pogwizd

Od: Pt cze 04, 2010 21:46

Post » Czw mar 01, 2012 20:46 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

:lol: Śliwa to facet :?: :roll:

moś

Post » Czw mar 01, 2012 20:48 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

zabers pisze:Goniąc dziś za usiłującym się zabunkrować Zmrolem, zadałam sobie pytanie: właściwie dlaczego mieszkają z nami koty? błyskawicznie doszłam do może niezbyt oryginalnego, lecz jakże genialnego w swojej prostocie wniosku, że ... wszystko przez TŻ-a.
Gdybyśmy się nie spotkali, gdybym za niego nie wyszła, gdybyśmy nie mieli Pasożyta, gdyby Pasożyt nie spotkał swojej ówczesnej dziewczyny, gdyby ona nie miała kota, gdyby Pasożyt nie zapałał miłością do kotów, gdyby nie opowiedział całemu światu o swoim pragnieniu posiadania kota, gdyby świat nie odpowiedział ochoczo na "zapotrzebowanie społeczne", gdyby... .

... gdyby TŻ nie pozwolił Pasożytowi zostawić Kuleczki, gdyby Kuleczka nie okazała się być kotem prospołecznym, gdybym nie poszukała jej kolegi, gdyby kolega - Gluś nie przyjechał, gdybym nie poszła z nim do lecznicy akurat TEGO dnia, gdybym nie spotkała jerzykowki (dziewczyny która wiozła Glusia do DT), gdybym nie przyjęła zaproszenia na MIAU, gdybym nie poznała dalii, gdybym nie zgodziła się przetrzymać Zmrola-zamorka, gdyby TŻ nie zobaczył Zmrola, gdyby Zmrol był okazem zdrowia, gdyby nie Zmrol nie zdążył rozkochać w sobie TŻ-a...
Czyli mogę spać spokojnie - wszystko przez TŻ-a :mrgreen:

zabers

Post » Czw mar 01, 2012 20:51 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

zabers pisze:
zabers pisze:Goniąc dziś za usiłującym się zabunkrować Zmrolem, zadałam sobie pytanie: właściwie dlaczego mieszkają z nami koty? błyskawicznie doszłam do może niezbyt oryginalnego, lecz jakże genialnego w swojej prostocie wniosku, że ... wszystko przez TŻ-a.
Gdybyśmy się nie spotkali, gdybym za niego nie wyszła, gdybyśmy nie mieli Pasożyta, gdyby Pasożyt nie spotkał swojej ówczesnej dziewczyny, gdyby ona nie miała kota, gdyby Pasożyt nie zapałał miłością do kotów, gdyby nie opowiedział całemu światu o swoim pragnieniu posiadania kota, gdyby świat nie odpowiedział ochoczo na "zapotrzebowanie społeczne", gdyby... .

... gdyby TŻ nie pozwolił Pasożytowi zostawić Kuleczki, gdyby Kuleczka nie okazała się być kotem prospołecznym, gdybym nie poszukała jej kolegi, gdyby kolega - Gluś nie przyjechał, gdybym nie poszła z nim do lecznicy akurat TEGO dnia, gdybym nie spotkała jerzykowki (dziewczyny która wiozła Glusia do DT), gdybym nie przyjęła zaproszenia na MIAU, gdybym nie poznała dalii, gdybym nie zgodziła się przetrzymać Zmrola-zamorka, gdyby TŻ nie zobaczył Zmrola, gdyby Zmrol był okazem zdrowia, gdyby nie Zmrol nie zdążył rozkochać w sobie TŻ-a...
Czyli mogę spać spokojnie - wszystko przez TŻ-a :mrgreen:

bardzo zgrabnie :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw mar 01, 2012 20:53 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

Tak jest -Zabers niewinny i tego zdania bedę bronic jak niepodległości :idea:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw mar 01, 2012 20:53 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

Ale mos jest niewinny, prawda? :roll:

moś

Post » Czw mar 01, 2012 20:55 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

Moś jest winny kunia podpisano kocica Miałka :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw mar 01, 2012 20:56 Re: ZABERSOWE POKEMONY cz. 6 - Zmrol naprawiony

moś pisze:Ale mos jest niewinny, prawda? :roll:

Możesz być niewinna zaraz po mnie. Cieszysz się? :mrgreen:

zabers

[poprzednia][następna]