kalair pisze:Asia, zazdroszczę samozaparcia. Tez bym poszła, ale brak mi silnej woli. He he.. Doberek!
Kocham aerobic

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Asia, zazdroszczę samozaparcia. Tez bym poszła, ale brak mi silnej woli. He he.. Doberek!
juana pisze:kalair pisze:Asia, zazdroszczę samozaparcia. Tez bym poszła, ale brak mi silnej woli. He he.. Doberek!
Kocham aerobic. Teraz cierpię bo nie mogłam chodzić... Uwielbiam się męczyć i pocić przy takim wysiłku. Lubię mieć zakwasy z różnych częściach ciała
- przynajmniej wiem, że coś ze sobą robię
. Kilka lat temu potrafiłam po 12 godzinach pracy (w listopadzie i grudniu- bo normalnie po 8h ) iść 3x w tyg. Na aerobic i jeszcze pieszo do domu na drugi koniec miasta prawie godzinę zasuwać
.
juana pisze:kalair pisze:Asia, zazdroszczę samozaparcia. Tez bym poszła, ale brak mi silnej woli. He he.. Doberek!
Kocham aerobic. Teraz cierpię bo nie mogłam chodzić... Uwielbiam się męczyć i pocić przy takim wysiłku. Lubię mieć zakwasy z różnych częściach ciała
. Kilka lat temu potrafiłam po 12 godzinach pracy (w listopadzie i grudniu- bo normalnie po 8h ) iść 3x w tyg. Na aerobic i jeszcze pieszo do domu na drugi koniec miasta prawie godzinę zasuwać
.
kalair pisze:Koleżanki chodzą na coś, co się nazywa zumba. Takie jakby ćwiczeniua, ale bardziej taniec.. Po godzince padnięte jak myszy.![]()
Doberek Asiu i Rysiu!
kalair pisze:juana pisze:kalair pisze:Asia, zazdroszczę samozaparcia. Tez bym poszła, ale brak mi silnej woli. He he.. Doberek!
.
Koleżanki chodzą na coś, co się nazywa zumba. Takie jakby ćwiczeniua, ale bardziej taniec.. Po godzince padnięte jak myszy.![]()
Doberek Asiu i Rysiu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuza i 70 gości