Moderator: Moderatorzy
Kikin, przy takim wyniku mogłaś spokojnie podać 0,5 jedn. Levemiru.kikin pisze:Dzień dobry
dziś PRE 375 (), podam jedzonko i kropelkę, zmierzę +2
dobrze robię?
kikin pisze:dziewczyny mam pytanie
wiem, że może bez sensu, bo co przez net można stwierdzić, ale może mi doradzicie
w jednym miejscu na skórze karku Boxtel ma już od dłukiego czasu mały strupek, no może wielkości 1 mm, zmianę tą ma już długo, nawet nie wiem dokładnie od kiedy, na początku myślałam, że może ot dali sobie po razie i to ślad po pazurze, ale to nie schodzi, wczoraj obejrzałam to dokładniej i strupek odpadł, ale została maleńka lekko sącząca ranka
no i nerw mi się włączył
idę go dziś wetowi pokazać niech spojrzy
w sumie to chciałam zapytać czy taka niegojąca się ranka (chociaż nie wiem czy mogę to tak nazwać, bo tak wciąż był ten strupek, do wczoraj) może mieć związek z cukrzycą?
wykluczam, też to, że się sam podrapał, bo się nie drapie, nie jest to też ślad po jakimś moim niewprawnym zastrzyku, bo miał to zanim zaczęliśmy insulinoterapię
kikin pisze:zamówiłam wczoraj na cito właśnie te, które pokazujesz w tym właśnie sklepie
strzykawki nie drogie, ale ponieważ poprosiłam panią o szybką wysyłkę, to wyszło, że najszybciej będzie kurierem za pobraniem czyli 20 zł + 10 zł pobranie, stąd moja uwaga, że za strzykawki zapłaciłam tyle co za przesyłkę, ale najważniejsze, że dziś dojechały i mam te co trzeba, a setkę U100 1ml na szczęście udało mi się w aptece zwrócić
z ranką pewnie masz rację, wiesz ja panikara jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 246 gości