Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dlatego dostaje pierś jako urozmaicenie, coby się nie znudził suchym (chociaż jemu to wszystko jedno, co bym mu nie kupiła i tak zje), a nie TYLKO pierś, jako całe pożywienie.Pierś jest bardzo chuda, zawiera bardzo duże ilości białka i minimalną ilość tłuszczy co jest niedobre dla kota
Yenna776 pisze:karola7 to dlaczego koty tzw. wychodzące, czy nawet te dziko żyjące np. w piwnicach, się dokarmia? Przecież to mięsożerca, powinien najadać się ptakami i myszami.
Yenna776 pisze:Liwia dobra, dobra, poddaję sięSuma sumarum: zbadam brzydalowi jeszcze raz krew i kał, tak na wszelki wypadek. Jeśli to nic nie wykaże, to chyba poszukam jakiegoś kociego psychologa, bo już siły karcić go nawet nie mam. Frey robi tylko te swoje oczy: "Tak mamo, wiem, wiem..."
Yenna776 pisze:liwia2. Tak, mam mu dawać surowe, żeby czymś się zaraził?
Yenna776 pisze:Liwia dobra, dobra, poddaję sięSuma sumarum: zbadam brzydalowi jeszcze raz krew i kał, tak na wszelki wypadek. Jeśli to nic nie wykaże, to chyba poszukam jakiegoś kociego psychologa, bo już siły karcić go nawet nie mam. Frey robi tylko te swoje oczy: "Tak mamo, wiem, wiem..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości