Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
paula643 pisze:witam,
j.w bylabym wdzieczna jesli ktos chcialby oddac malutkiego kotka, jestem osoba odpowiedzialna, wraz z chlopakiem podjelismy decyzje ze chcemy miec kota,zawsze ktores z nas jest w domu, zalezy nam zeby wychowywac kota od malego oraz aby byl krotkowlosy. jesli ktos ma kotka brytyjskiego to jestem w stanie zaplacic 300zl.
wojewodztwo pomorskie,gdansk
pozdrawiam:-)
j.w bylabym wdzieczna jesli ktos chcialby oddac malutkiego kotka, jestem osoba odpowiedzialna, wraz z chlopakiem podjelismy decyzje ze chcemy miec kota,zawsze ktores z nas jest w domu, zalezy nam zeby wychowywac kota od malego oraz aby byl krotkowlosy. jesli ktos ma kotka brytyjskiego to jestem w stanie zaplacic 300zl.
Madziulla pisze:Te koty są w tragicznej sytuacji, zobacz, jakie cudne viewtopic.php?f=1&t=139311&start=60
Kocie pisze:Madziulla pisze:Te koty są w tragicznej sytuacji, zobacz, jakie cudne viewtopic.php?f=1&t=139311&start=60
co oznacza upośledzony ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości