przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 11:36 przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

witam,
j.w bylabym wdzieczna jesli ktos chcialby oddac malutkiego kotka, jestem osoba odpowiedzialna, wraz z chlopakiem podjelismy decyzje ze chcemy miec kota,zawsze ktores z nas jest w domu, zalezy nam zeby wychowywac kota od malego oraz aby byl krotkowlosy. jesli ktos ma kotka brytyjskiego to jestem w stanie zaplacic 300zl.
wojewodztwo pomorskie,gdansk
pozdrawiam:-)

paula643

Od: Wto lut 28, 2012 11:23

Post » Wto lut 28, 2012 11:56 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Przenoszę na odpowiednie podforum.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto lut 28, 2012 11:59 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

paula643 pisze:witam,
j.w bylabym wdzieczna jesli ktos chcialby oddac malutkiego kotka, jestem osoba odpowiedzialna, wraz z chlopakiem podjelismy decyzje ze chcemy miec kota,zawsze ktores z nas jest w domu, zalezy nam zeby wychowywac kota od malego oraz aby byl krotkowlosy. jesli ktos ma kotka brytyjskiego to jestem w stanie zaplacic 300zl.

tylko' rasowe " wchodzą w grę tak?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lut 28, 2012 12:21 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Polecam przygarnąć za darmo jakiegoś zwykłego kotka. Jak poprzeglądacie tu na forum zdjęcia to zobaczycie jakie są śliczne. I bardzo często mają wspaniałe charaktery - są miziaste i szukają kontaktu z człowiekiem, śpią na rękach itd.

Nie chcę Was zniechęcać do brytyjczyka, ale to koty dosyć wyrafinowane w obyciu - nieufne do obcych, wrażliwe na zmiany i wymagające cierpliwego/ umiejętnego podejścia. Ja czekałam trzy lata aż moja kochana Kropka władowała się mi wreszcie na kolana - robi to jakoś raz na tydzień teraz. Z kolei dla mojego Florka wzięcie na ręce to "uwięzienie kotka" - wierzga, zawodzi i ucieka ze spuszonym ogonem. ;) Oba to brytolki. Kocham je bardzo ale są pokręcone, nie ma co tu kryć :)

Zastanówcie się jakiego kota z charakteru byście chcieli - wygląd jest mniej ważny - zresztą jak się ma kota to potem wszystkie się podobają - krótko, długowłose, te bez oczka i te bez łapki itd itp. Bo to naprawdę wdzięczne zwierzaki. Pozdrawiam!

Pozwolę sobie zacytować fotkę. Bo takie cuda są tu na forum czasem do adopcji (te dwie akurat mają już domki :D ) :
Obrazek
Obrazek :)

Niacha

Od: Wto sty 13, 2009 13:40

Post » Wto lut 28, 2012 20:24 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Te koty są w tragicznej sytuacji, zobacz, jakie cudne viewtopic.php?f=1&t=139311&start=60

Werneu pisze:Koty czekające na dom to:
Ida ok. roczna kotka po sterylizacji
Obrazek
Iga 4 miesiące
Obrazek
Irys 4 miesiące
Obrazek
Iza 4 miesiące - już po amputacji oczka
Obrazek
Izaak - upośledzony kot
Obrazek
i kolejne trzy kotki zabrane dziś na sterylizację
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Śro lut 29, 2012 12:42 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Ja mam do oddania taka koteczke
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Koleżanka znalazła ją w tramwaju, ma ok. 4 miesięcy i jest przesłodka, czysta i bardzo towarzyska.

Kas*

Od: Pon lis 23, 2009 23:39

Post » Śro lut 29, 2012 21:24 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

viewtopic.php?f=13&t=139024&start=0 Może kociaczek z tego wątku?

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw mar 01, 2012 12:46 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

A co bedzie jak zajdziesz w ciaze? Kot nie stanie sie zawalidroga? Pytam bo mam przykre doswiadczenia z takimi adopcjami. Po zajsciu w ciaze, urodzeniu dzxiecka nagle kot staje sie zbedny. I wetdy od razu 100 argumentow, ze u dziecka alergia, ze agresywny, ze sika etc. Kot zyje kilkanascie lat, zastanowcie sie nad decyzja.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw mar 01, 2012 12:52 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Madziulla pisze:Te koty są w tragicznej sytuacji, zobacz, jakie cudne viewtopic.php?f=1&t=139311&start=60

Izaak - upośledzony kot
Obrazek

co oznacza upośledzony ?

Kocie

Od: Wto lut 21, 2012 16:16

Post » Czw mar 01, 2012 13:36 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

Kocie pisze:
Madziulla pisze:Te koty są w tragicznej sytuacji, zobacz, jakie cudne viewtopic.php?f=1&t=139311&start=60

Izaak - upośledzony kot
Obrazek

co oznacza upośledzony ?

Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, w kontekście tego kota, należałoby zadać je na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=139311&start=60
Obrazek

Madziulla

Od: Pt lis 13, 2009 10:05

Post » Pt mar 02, 2012 17:40 Re: przygarne/kupie tanio mlodego kociaka,do 4miesiaca

z takim budżetem to jesteście idealnymi klientami dla pseudohodowli, dla prawdziwego hodowcy to jest cena poniżej kosztów wychowania kociaka. Nie idźcie w tą stronę, możecie dostać kota chorego, z wadami genetycznymi, przywiążecie się do niego a kot zachoruje i padnie. Kupcie kota z rodowodem jak już musi być rasowy.

krist

Od: Śro gru 21, 2011 22:25