DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 8:16 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Jakie śliczne burasie :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 27, 2012 9:24 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Ojciu, jakie to pięknoty sa :)

Zośka nie przybrała na wadze, ale i nie ubyła :D na serio musze ją odchudzić, ale jak się do tego zabrac, jak ona ciągle głodna :D

kasiawronska

Od: Wto lut 21, 2012 22:31

Post » Pon lut 27, 2012 15:31 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

po prostu odezwać się do Jus87 i kupić jej karmę dla kotów odchudzających się :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 28, 2012 12:55 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

musze Wam powiedzieć, że dla Zośki mieszkanie jest za małe :) zaczęła zwiedzanie klatki schodowej przy okazji kazdego wychodzenia z domu któregokolwiek z domowników... :D dziś goniłam za nią na 5 pietro (na szczęscie mieszkam na 4), bo jej się zachciało nowe miejsca poznawać :D mówię Wam cyrk z ta naszą Zośką :1luvu:

kasiawronska

Post » Wto lut 28, 2012 13:58 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

kasiawronska pisze:musze Wam powiedzieć, że dla Zośki mieszkanie jest za małe :) zaczęła zwiedzanie klatki schodowej przy okazji kazdego wychodzenia z domu któregokolwiek z domowników... :D dziś goniłam za nią na 5 pietro (na szczęscie mieszkam na 4), bo jej się zachciało nowe miejsca poznawać :D mówię Wam cyrk z ta naszą Zośką :1luvu:

uprzedzałam...
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto lut 28, 2012 14:31 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

JolaJ pisze:
kasiawronska pisze:musze Wam powiedzieć, że dla Zośki mieszkanie jest za małe :) zaczęła zwiedzanie klatki schodowej przy okazji kazdego wychodzenia z domu któregokolwiek z domowników... :D dziś goniłam za nią na 5 pietro (na szczęscie mieszkam na 4), bo jej się zachciało nowe miejsca poznawać :D mówię Wam cyrk z ta naszą Zośką :1luvu:

uprzedzałam...

ale ja się nie zrażam tylko relacjonuję...

kasiawronska

Post » Wto lut 28, 2012 16:24 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Kasia-pilnuj jej aby za nic w świecie nie wybiegła Ci z budynku-bo może uciec-jeszcze jest dla niej za krótko aby wiedziała że u Ciebie jest jej dom i jeszcze może się gdzieś wywłóczyć.
a w ogóle niedobrze jest przezwyczajać ją do takiego włóczęgostwa bo potem będzie Ci wyła że chce wyjść jak jej się to spodoba i będzie kłopot.
a przecież ona jest niewychodząca i powinna sobie to w makówce zapamiętać :mrgreen: :kotek: :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 28, 2012 17:59 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

smarti pisze:Kasia-pilnuj jej aby za nic w świecie nie wybiegła Ci z budynku-bo może uciec-jeszcze jest dla niej za krótko aby wiedziała że u Ciebie jest jej dom i jeszcze może się gdzieś wywłóczyć.
a w ogóle niedobrze jest przezwyczajać ją do takiego włóczęgostwa bo potem będzie Ci wyła że chce wyjść jak jej się to spodoba i będzie kłopot.
a przecież ona jest niewychodząca i powinna sobie to w makówce zapamiętać :mrgreen: :kotek: :roll:

dlatego też staram się jej nie pozwalać, ale nieraz skubana jest szybsza niż ja :)

kasiawronska

Post » Śro lut 29, 2012 15:51 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

kasiawronska pisze:
smarti pisze:Kasia-pilnuj jej aby za nic w świecie nie wybiegła Ci z budynku-bo może uciec-jeszcze jest dla niej za krótko aby wiedziała że u Ciebie jest jej dom i jeszcze może się gdzieś wywłóczyć.

dlatego też staram się jej nie pozwalać, ale nieraz skubana jest szybsza niż ja :)

Skubane koty :evil:
Mam taką jedną wywłokę,za którą już raz ganiałam na boso po śniegu :roll: Szybkie to jak błyskawica i cwane jak lis :spin2:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Śro lut 29, 2012 23:36 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

oj cwane, :kotek: cwane :kotek: i podstępne, :kotek: i wytrwałe w oczekiwaniu, :kotek: i niezmordowane w powracaniu na miejsce, z którego zostały oddelegowane... diabliczki małe, choć Zośka nie jest mała, ale cwaniurka z niej niesamowita :1luvu:

kasiawronska

Post » Czw mar 01, 2012 9:43 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

kasiawronska pisze:oj cwane, :kotek: cwane :kotek: i podstępne, :kotek: i wytrwałe w oczekiwaniu, :kotek: i niezmordowane w powracaniu na miejsce, z którego zostały oddelegowane... diabliczki małe, choć Zośka nie jest mała, ale cwaniurka z niej niesamowita :1luvu:

to znaczy że zdrowa :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw mar 01, 2012 12:23 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

JolaJ pisze:to znaczy że zdrowa :D

tak, bo koty jak ludzie - dzielą się na zdrowe i grzeczne, lub inaczej - szczęśliwe i grzeczne :)

kasiawronska

Post » Pt mar 02, 2012 19:21 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Jak się miewa moja przekochana Zocha i jej Załoga?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt mar 09, 2012 20:41 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

co tam u słodkiej Zosieńki??? :D

smarti

Post » Nie mar 11, 2012 3:05 Re: DużaBurania uratowana! = kochana Zosia ma DS :)

Halo halo, Zośka odezwij się, co tam słychać? :kotek:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

[poprzednia][następna]