Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasiawronska pisze:musze Wam powiedzieć, że dla Zośki mieszkanie jest za małezaczęła zwiedzanie klatki schodowej przy okazji kazdego wychodzenia z domu któregokolwiek z domowników...
dziś goniłam za nią na 5 pietro (na szczęscie mieszkam na 4), bo jej się zachciało nowe miejsca poznawać
mówię Wam cyrk z ta naszą Zośką
JolaJ pisze:kasiawronska pisze:musze Wam powiedzieć, że dla Zośki mieszkanie jest za małezaczęła zwiedzanie klatki schodowej przy okazji kazdego wychodzenia z domu któregokolwiek z domowników...
dziś goniłam za nią na 5 pietro (na szczęscie mieszkam na 4), bo jej się zachciało nowe miejsca poznawać
mówię Wam cyrk z ta naszą Zośką
uprzedzałam...
smarti pisze:Kasia-pilnuj jej aby za nic w świecie nie wybiegła Ci z budynku-bo może uciec-jeszcze jest dla niej za krótko aby wiedziała że u Ciebie jest jej dom i jeszcze może się gdzieś wywłóczyć.
a w ogóle niedobrze jest przezwyczajać ją do takiego włóczęgostwa bo potem będzie Ci wyła że chce wyjść jak jej się to spodoba i będzie kłopot.
a przecież ona jest niewychodząca i powinna sobie to w makówce zapamiętać![]()
![]()
kasiawronska pisze:smarti pisze:Kasia-pilnuj jej aby za nic w świecie nie wybiegła Ci z budynku-bo może uciec-jeszcze jest dla niej za krótko aby wiedziała że u Ciebie jest jej dom i jeszcze może się gdzieś wywłóczyć.
a w ogóle niedobrze jest przezwyczajać ją do takiego włóczęgostwa bo potem będzie Ci wyła że chce wyjść jak jej się to spodoba i będzie kłopot.
a przecież ona jest niewychodząca i powinna sobie to w makówce zapamiętać![]()
![]()
dlatego też staram się jej nie pozwalać, ale nieraz skubana jest szybsza niż ja
kasiawronska pisze:oj cwane,cwane
i podstępne,
i wytrwałe w oczekiwaniu,
i niezmordowane w powracaniu na miejsce, z którego zostały oddelegowane... diabliczki małe, choć Zośka nie jest mała, ale cwaniurka z niej niesamowita
JolaJ pisze:to znaczy że zdrowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości