Bardzo proszę o głosy (klikać można codziennie) https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5455 Zbieramy z Mieciem i Sibelką karmę dla naszych piwniczniaków i kotków dokarmianych w Jaworze przez brata TŻta. Głosowanie do końca tygodnia!
A w następnym tygodniu mamy plan żeby wystawić kolejne zdjęcie i wygrać dla kolegów z Konina Już nawet mam zdjęcie wybrane Zgadnijcie z kim
mam super hiper faceboka, którego zrobiła mi Ciocia Edytka Mam też super hiper foty, które zrobiła Duża. Wrzuci je w poniedziałek, bo wybywa na weekend.
Byliśmy całkiem sami w weekend, Duzi sobie pojechali do Warszawy a do nas przychodził kolega Dużych. Normalnie szok! On jest większy od mojego domowego Dużego! A przecież mój domowy Duży to koszykarz... szok...
najpierw spieprzałem przed nim, bo się bałem, że mnie zdepnie!!!
Ale potem było ok, bo dawał jeść.
Za to z Dużą nie jest ok. Powiedziała, że nie ma czasu bawić kota (znaczy się mnie) i do internetu go wpuszczać. I że jak będę grzeczny to w sobotę pozwoli mi popisać.
Akurat. Ja będę o tydzień do tyłu ze zdjęciami! Jak Wy, drogie Ciocie, poradzicie sobie bez moich zdjęć aż do soboty?