Albo zafundujcie im wycieczkę pod palmy - prezent nietypowy, ale będą mieli co opowiadać i wspominać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Dzięki za pomysły - będę myśleć![]()
Postanowiłam dzisiaj wypuścić w końcu konie bo pogoda na najbliższe dni i tak nie przewiduje takich zmian żeby nawierzchnia się poprawiła, a przecież nie będę ich w nieskończoność trzymać w stajni...
Opatrunki na kopytach zabezpieczyłam najlepiej jak umiałam a najbardziej kulawą seniorkę postanowiłam wyprowadzić na uwiązie żeby nie mogła biegać i sobie zrobić większego kuku latając po śliskim błocie z resztą wariatów.
Otworzyłam drzwi i poooszły konie po ... głębokim błocie![]()
Na końcu stawki ja, ciągnięta przez seniorkę na sznurku na butach niczym na nartach wodnychKiedy kobyła kolejnym szarpnięciem mnie przewróciła i przeciągnęła po błocie - puściłam uwiąz
![]()
Efekt dzisiejszego krótkiego padokowania: same rusałki bagienno-mulaste (łącznie ze mną), opatrunków zero - wszystkie zostały zassane w błocie... no i niestety dwie kobyłki wróciły kulawe w pień
Broszka pisze:Dowiadywałam się jaka będzie cena kosza 50 róż
Pani podliczyła i powiedziała że ok 450,-![]()
Spodziewałam się pokaźnej kwoty ale nie aż tyle - chyba jakaś niedzisiejsza jestem i zatrzymałam się na cenach z przed kilku lat![]()
No. nic, trzeba się oswoić z tą myślą
Beasia pisze:Broszka pisze:Dowiadywałam się jaka będzie cena kosza 50 róż
Pani podliczyła i powiedziała że ok 450,-![]()
Spodziewałam się pokaźnej kwoty ale nie aż tyle - chyba jakaś niedzisiejsza jestem i zatrzymałam się na cenach z przed kilku lat![]()
No. nic, trzeba się oswoić z tą myślą
Pomysł piękny, ale ja co do róż mam pewne obawy. Zauważyłam, że ostatnio róże bardzo często są kompletnie nietrwałe i zdarza im się paść jeszcze przed okazją, na którą zostały kupione. Więc żeby nie okazało się, że wydasz kupę forsy i nie masz z czym iść do rodziców
Broszka pisze:Witamy w kolejnym wącie u Broszki![]()
![]()
poprzednie:
viewtopic.php?f=1&t=121826 cz1 - gdzie walczyliśmy o Broszkowe życie
viewtopic.php?f=1&t=132576 cz2
Company![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zapraszamy wszystkich serdecznie
Beasia pisze:Popieram myśl, że mniejszy bukiet, a fundusze na coś trwałego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości