Żegnaj maleńka Norisiu [*] :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 21:00 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

felin pisze:Mi się wydaje, że serca i żolądki trochę za twarde na te jej male ząbki. Choć z drugiej strony podsuszony kawalek wolu potrafi przemielić i zjeść :?

Serca i żołądki są zdecydowanie bardziej miękkie niż podsuszony kawałek wołu,da radę :D :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lut 27, 2012 21:06 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

Dalaby pewnie (chrupki pogryza), ale nie chce - próbowaliśmy i wypluwala.
Wlaśnie wariują z wujkiem i czuję, że muszę zrobić z nimi przebieżkę :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon lut 27, 2012 22:29 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

Uprzejmie donoszę, że panienka już próbuje otwierać szafki :strach:

felin

Post » Pon lut 27, 2012 22:36 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

felin pisze:Uprzejmie donoszę, że panienka już próbuje otwierać szafki :strach:

Pozdrowienia od wujaszka Dexstera :) Maniaka otwierania szafek :evil:
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Wto lut 28, 2012 10:34 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

Haha to wesolo tam masz :P :mrgreen:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Wto lut 28, 2012 12:17 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

Ostatni serwis poranny od nas: panna najadla się wieczorem do wypęku i poszla spać w legowisku zwinięta w jeden klębek z najmlodszym wujkiem. Niestety, zdjęć brak z tego samego powodu co poprzednio; w każdym razie wygląda to super :P A wujek, muszę obiektywnie stwierdzić, ma do niej anielską cierpliwość 8O Najpierw razem rozrabiają jak pijane zające, a potem razem śpią.
Rano dziecko zjadlo większość swojego shesira z kurczakiem i ananasem, a potem opędzlowalo wolu z tuńczykiem, którego wujkowie nie skończyli (teraz mogą się co najwyżej oblizać :mrgreen: ) po czym odstawilo sesję totalnego wariactwa z najmlodszym wujkiem. Teraz wszyscy wujkowie powoli zbierają się do drzemki, bo u nas paskudna pogoda i leje deszcz, a dziecko kręci się kolo mnie i piszcząc oraz gruchając domaga się glaskania :1luvu:

Zaczynam się obawiać, że najmlodszy wujek będzie niepocieszony, kiedy gość nas opuści :?

felin

Post » Wto lut 28, 2012 12:23 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

właśnie tego się też obawiam, jak będzie wyjeżdżała ode mnie - że Nocusiowi będzie smutno... On jest sztrasznie towarziśka muzina ;>
a propos. Wczoraj była u mnie babka z MOPSu (tzw opiekun społeczny, czy jak to zwał). Siadłyśmy przy kuchennym stole, żeby wypełnić miliardpińcet papierków, wyszłam do pokoju po dowód osobisty, wracam...
Urzędniczka siedzi sztywno na krześle, postawa zdradza panikę...
..podchodzę do stołu, a tam...pod samym nosem kobity, na rozłożonych dokumentach, leży kołami do góry 5 kilo mojego czarnego diablęcia i przyjaźnie rozdziawiając paszczę z zębami a la Dracula, namawia panią do zawarcia znajomości :ryk:
Pohamowałam śmiech, bo babka jakaś taka była niechętna do zwierzaka: ani uśmiechu, ani komentarza na temat zwierząsia; zdjęłam czarnucha ze stołu, przeprosiłam... Kot się nadął lekko i wyszedł. No co będzie brzuch pokazywał, jak go olewają, nie?...
KotkaWodna

Post » Wto lut 28, 2012 12:48 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

Dla durnych urzędasów kot czy pies, to dodatkowa gęba do wykarmienia w Twoim budżecie - skoro masz problemy, to moglabyś oddać do schroniska w ramach cięcia kosztów :twisted:

felin

Post » Wto lut 28, 2012 13:17 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

noooo... na całe szczęście nie padła taka sugestia, bo chyba wyniosłabym panią na czubkach glanów :/
KotkaWodna

Post » Wto lut 28, 2012 22:30 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

A oto wieczorna porcyjka z sesji fotograficznej Dziecka Tymczasowego ;>

Obrazek
Obrazek
KotkaWodna

Post » Wto lut 28, 2012 23:41 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

:1luvu:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Wto lut 28, 2012 23:43 Re: Maly kotek ---juz u felin ..byle do Gdańska :)

Ostatni serwis wieczorny z Wroclawia: panienka ma się dobrze.
Bardzo mi pomagala pakować swój kuferek :mrgreen: , a teraz rozrabia z wujkiem. Po poludniu polożyla się z nim w legowisku i podstawiala glówkę do mycia :P Niestety, na widok mojej glowy zaglądającej z korytarza z komórką w celu zrobienia zdjęcia, oboje musieli na mnie popatrzeć i zdjęcie wyszlo, jakie wyszlo :roll: Drugiemu wujkowi wpakowala się wieczorem do wiklinowej budki, ale on coś nie poczul bluesa i zacząl powarkiwać, a potem sobie poszedl. Nauczyla się też przychodzić i glośno piszczeć i gruchać, kiedy chce być poglaskana :) Lubi się glaskać, ale na ręce brana być nie przepada i na kolanach też dlugo nie usiedzi; chyba, że razem z którymś wujkiem. Lubi też spać przykryta kocykiem,więc dostanie od nas w prezencie swój wlasny.

Kolacja zjedzona, teraz prysznic i spróbuję się zdrzemnąć. Wyjeżdżamy o 5 :strach:
Następny serwis z Bydgoszczy.

felin

Post » Śro lut 29, 2012 9:24 Re: Maly kotek -teraz jedzie do Bydgoszczy do KotkaWodna

Czyli jadą :))) Czekam na wieści z kolejnego DT :)

wercia

Post » Śro lut 29, 2012 10:51 Re: Maly kotek -teraz jedzie do Bydgoszczy do KotkaWodna

omujbosze :strach: :strach:
Mam Dziecko Tymczasowe :mrgreen:
podczas krótkiej trasy, gdy niosłam ją, zamotaną w kocyk w transporterku, od miejsca spotkania z Felin (miło było wreszcie poznać! : ))
[aaa, aaa....aaaa, Dziecko mi właśnie łazi po stole i liże w ucho, aaaa....]
no więc podczas tej krótkiej trasy spociłam się z wrażenia jak myff ;>
Dziecko nie boi się w ogóle i niczego. Łazi po mieszkaniu z ogonkiem na baczność i WSZYSTKO sprawdza :mrgreen:
Honory domu popełniła Polinda - przywitała Dziecko i obwąchała, Piksa, jak było do przewidzenia, obraziła się i siedzi w dziurze na drapaku, a Nocek...
[wstyd, fejspalm, poruta...]
Nocek SIĘ BOI.
Schował się w kącie, buczy i kawęczy....
Dziecko tupta po domu i gada do siebie.
:strach: :strach:
Przyspieszyło tempa.
:strach: :strach:
Mam 3, a może nawet 5 Dziecków - roi mi się w oczach...
:ryk:
O, uwaga, wyszedł Pan Bojaźliwy i OBWĄCHUJE

Aha - jedzenie jest nudne: polizaliśmy mięsko, polizaliśmy chrupki, teraz podpijamy Polindzie wodę :mrgreen:
Zrobiliśmy siusiu i kupala! od razu po wyjściu z transportera. Mądry mały Kotek : )

ufff! idę sikać - 3 raz w ciągu pół godziny, z nerwów!!

(p.s. Mój nick można spokojnie odmieniać ;>)
KotkaWodna

Post » Śro lut 29, 2012 11:35 Re: Maly kotek -teraz jedzie do Bydgoszczy do KotkaWodna

Masz już Nasze maleństwo :)) Cieszymy sie bardzo .. coraz bliżej DS :)

ps.to teraz felin odpocznie a Ty masz przechlapane z małym dzieciakiem :)

wercia

[poprzednia][następna]