beznadziejna pogoda......
Gosia no to o tym samym rudzielcu mówilam..... ten samiuteńki co mnie się podobal i on taki wieeelki... jak półtora Rudolfa

idę ogarnąć chalupę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Johaśka, nie znam cię, ale widzę że będziemy się musiały bić. Ostro i o Punia. Bez walki nie oddam![]()
O takiego faceta warto
johaśka pisze:wróciłam z pracy.... i chciałabym zauważyć, że jak wychodziłam z domu to sypał śnieg a jak wracalam to.... lał deszcz :/
beznadziejna pogoda......
Gosia no to o tym samym rudzielcu mówilam..... ten samiuteńki co mnie się podobal i on taki wieeelki... jak półtora Rudolfa
idę ogarnąć chalupę
kocurzyca41 pisze:Cześć Vipki...Gosiu zmokłaś bardzo? U nas dziś śnieg padał...okropnie było....teraz ślizgawica.
kamari pisze:Gosiu, jak twoje przycięte?
I nie zwalaj na zewnętrzne, bo spotkanie w kwietniu robi sie takie więcej poważne i nie wyobrażam sobie, że miało by cię nie być![]()
Johaśka, nie znam cię, ale widzę że będziemy się musiały bić. Ostro i o Punia. Bez walki nie oddam![]()
O takiego faceta warto
ilgatto pisze:Gosia a może to brat Punia....nie widzisz podobieństwa?
Megana pisze:Nad nami jesienią przelatywały kormorany - jakiś kormorani korytarz powietrzny. Ciekawe, kiedy będą wracać...
vip0 pisze:Megana pisze:Nad nami jesienią przelatywały kormorany - jakiś kormorani korytarz powietrzny. Ciekawe, kiedy będą wracać...
W życiu nie widziałam kormorana na żywo...albo widziałam i nie wiem...tak czy siak zazdraszczam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 124 gości