Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 16:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

wróciłam z pracy.... i chciałabym zauważyć, że jak wychodziłam z domu to sypał śnieg a jak wracalam to.... lał deszcz :/
beznadziejna pogoda......

Gosia no to o tym samym rudzielcu mówilam..... ten samiuteńki co mnie się podobal i on taki wieeelki... jak półtora Rudolfa ;)

idę ogarnąć chalupę ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto lut 28, 2012 19:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cześć Vipki...Gosiu zmokłaś bardzo? U nas dziś śnieg padał...okropnie było....teraz ślizgawica.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lut 28, 2012 20:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosiu, jak twoje przycięte?

I nie zwalaj na zewnętrzne, bo spotkanie w kwietniu robi sie takie więcej poważne i nie wyobrażam sobie, że miało by cię nie być 8)

Johaśka, nie znam cię, ale widzę że będziemy się musiały bić. Ostro i o Punia. Bez walki nie oddam :ok: :wink: O takiego faceta warto :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lut 28, 2012 21:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Johaśka, nie znam cię, ale widzę że będziemy się musiały bić. Ostro i o Punia. Bez walki nie oddam :ok: :wink: O takiego faceta warto :ok:

e tam bić od razu.... Punio jest tak duży, ze starczy dla nas dwóch ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Wto lut 28, 2012 21:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Witam wieczornie. Ja na króciutko, bo mam w domu kolejną koteczkę na sterylkę i moje kicie z zazdrości domagają się pieszczot.Dzisiaj jestem po rozmowie z TOZ-em i Urzędem Miasta na temat sterylizacji......pieniądze może będą w kwietniu,jeśli radni w marcu podejmą taką decyzję......mam sobie radzić sama. Bolą mnie ręce od dźwigania jedzenia, kotów, boli mnie kręgosłup, z różnych powodów boli mnie serce..... i rozbolała mnie głowa. I do tego zmokłam, jak nie wiem co.

A to "gęsine" zdjęcie naprawdę było wczorajsze. I to optymistyczny akcent jest.Hej :D
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Wto lut 28, 2012 22:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Nad nami jesienią przelatywały kormorany - jakiś kormorani korytarz powietrzny. Ciekawe, kiedy będą wracać...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto lut 28, 2012 23:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Wypatrywać, wypatrywać :D
Obrazek

ilgatto

Post » Wto lut 28, 2012 23:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:wróciłam z pracy.... i chciałabym zauważyć, że jak wychodziłam z domu to sypał śnieg a jak wracalam to.... lał deszcz :/
beznadziejna pogoda......

Gosia no to o tym samym rudzielcu mówilam..... ten samiuteńki co mnie się podobal i on taki wieeelki... jak półtora Rudolfa ;)

idę ogarnąć chalupę ;)

To brać :mrgreen: .
Samej mi to przez głowę przemknęło...a mówiłam, że moje myślenie źle się kończy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lut 28, 2012 23:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kocurzyca41 pisze:Cześć Vipki...Gosiu zmokłaś bardzo? U nas dziś śnieg padał...okropnie było....teraz ślizgawica.

Cześć, Reniu :D .
Bardzo zmokłam. W butach woda po kostki. Nie mogłam parasolki zabrać, bo w niektóre miejsca zwyczajnie bym się nie dostała.
Leje cały czas. Do południa to choć śnieg padał, a potem deszcz straszny :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lut 28, 2012 23:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia a może to brat Punia....nie widzisz podobieństwa?
Obrazek

ilgatto

Post » Wto lut 28, 2012 23:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:Gosiu, jak twoje przycięte?

I nie zwalaj na zewnętrzne, bo spotkanie w kwietniu robi sie takie więcej poważne i nie wyobrażam sobie, że miało by cię nie być 8)

Johaśka, nie znam cię, ale widzę że będziemy się musiały bić. Ostro i o Punia. Bez walki nie oddam :ok: :wink: O takiego faceta warto :ok:

Mario, no ja naprawdę chcę przyjechać...ale do kwietnia daleko, i diabli wiedzą, co sie tam jeszcze nawydarza :evil: .
Dzisiaj ktoś mnie zapytał, czy mnie to nie niepokoi, że mój Punio w każdym wzbudza chęć posiadania...no i doszłam do wniosku, że będę Pusia patentować...bo jak widzę, innego wyjścia nie ma :ryk: .

vip

Post » Wto lut 28, 2012 23:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

ilgatto pisze:Gosia a może to brat Punia....nie widzisz podobieństwa?

Ania, no właśnie widzę, straszliwe podobieństwo.
Brat albo synuś.
To samo płaskie i szerokie pysio, taka sama gapowatość spojrzenia....

vip

Post » Wto lut 28, 2012 23:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Gosia! Ty masz psa. Co sie robi z psem?

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Wto lut 28, 2012 23:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Megana pisze:Nad nami jesienią przelatywały kormorany - jakiś kormorani korytarz powietrzny. Ciekawe, kiedy będą wracać...

W życiu nie widziałam kormorana na żywo...albo widziałam i nie wiem...tak czy siak zazdraszczam :( .

vip

Post » Wto lut 28, 2012 23:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
Megana pisze:Nad nami jesienią przelatywały kormorany - jakiś kormorani korytarz powietrzny. Ciekawe, kiedy będą wracać...

W życiu nie widziałam kormorana na żywo...albo widziałam i nie wiem...tak czy siak zazdraszczam :( .

A ja miałam to szczęście....siedział i w charakterystycznej pozie suszył skrzydła...niezapomniany widok :D
Obrazek

ilgatto

[poprzednia][następna]