KOCUREK z Gdańska-Oliwy otrzymał dom niestety Misiu odszedł

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 19:53 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Dziewczyny z PKDT zawsze są zawalone kotami i zawsze brakuje pieniędzy... dlatego głupio sie do nich zwracać. Prawda jest taka, że jak zainteresowani nie nazbierają jakoś cudem, to może być cięzko. Chyba, że OTOZ odpowie.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro lut 15, 2012 9:52 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Zobaczcie co dostałam, poryczałam się ze szczęścia:

Sfinansujemy operację kocurka i kastrację, podaję dane do faktury:

Proszę poprosić doktora, żeby przesłał nam fakturę pocztą.

Po operacji prosimy o przesłanie zdjęć kocurka w celu zrobienia ogłoszeń adopcyjnych. Czy kotek toleruje inne koty?

Pozdrawiam

OTOZ Animals

kaerjot

Od: Pon paź 30, 2006 14:41

Post » Śro lut 15, 2012 11:47 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Domyśliłam się że osoby prowadzące domy tymczasowe borykają się z dużą ilością kiciów no kasa też stanowi problem bo jej brakuje. Dlatego starałam się szukać pomocy inaczej.

Jestem prze szczęśliwa, że Mister B dostanie szansę na normalne i godne każdego kota życie. Załatwić teraz termin operacji i oby wet znalazł szybki termin, a Biłasek numeru nie wywinął i nie umkną na poszukiwanie kocich kobitek 8O

Ninsianna

Od: Nie lut 12, 2012 8:44

Post » Śro lut 15, 2012 14:32 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

ale super, że jest pomoc dla kotka!!!!!!!!!
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Pt lut 17, 2012 14:57 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Już jesteśmy spowrotem. Wizyta miała kosztować 50zł, więc jeśli animals nie zgodzi się żeby dołączyć to do kwoty za zabieg to ja za tą wizytę opłacę. Niunio po drodze się posiusiał i roztoczył swój aromat po całym samochodzie Dobrej duszy pomagającej w transporcie :) niestety biedna musiała się przekonać jaką woń z siebie Mister wydobywa Dziękujemy jej bardzo za pomoc z transportem

To tak Mister jeszcze ma infekcję. Dostał dziś zastrzyk, który będzie działał parę dni. Od niedzieli ma dostać antybiotyk w tabletkach 2x dziennie po 1/2 tabletki do tego atecortin do oczu jak dostawał. W przyszły piątek mam dzwonić i umawiać się na zabieg najlepiej na początek kolejnego tyg czyli 27 lub 28 luty. Niestety ale Mister od niedzieli będzie musiał zostać u mnie bo antybiotyk musi mieć podany 2x dziennie, a on wieczorami do karmienia nie przychodzi jak jest na dworze oczywiście. To tak tyle inf. Zostawiłam go u siebie jeszcze trochę bo jak się obsiusiał to mokrą ma pupcie. Niech wyschnie i się obmyje trochę pośpi i zje no i go wypuszczę na dwór. W tedy od niedzieli będę chyba musiała go zatrzymać i wszędzie rozłożyć jakieś ceraty jako ochrona przed siuśkami.

Ninsianna

Post » Czw lut 23, 2012 1:39 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Co słychać u puchatego Misterka? Jak zdrówko?

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Pt lut 24, 2012 11:39 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Misterek jest nadal u mnie w domku :) Niestety znaczy teren i jak to było ostatnio mnie hihi. Zdrówko już lepiej. Wczoraj byliśmy u weta i dostał dodatkowe kropelki do oczu i kontynuację antybiotyku. Przez to, że już lepiej się czuje mam problem z podaniem mu leków, uważa że już ich nie potrzebuje i się opiera :mrgreen:

Jego zabiegi odbędą się w poniedziałek o 13:30 termin zaklepany :mrgreen: Oby wszystko przebiegło bez niespodzianek i Mister wrócić zdrowszy po operacji plastycznej oczu hihi i odjajczaniu :mrgreen:

Ninsianna

Post » Nie lut 26, 2012 15:11 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Jak dobrze, że kocurek otrzymał pomoc. Oby zabieg poszedł dobrze i kocio wrócił szybko do formy :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto lut 28, 2012 8:58 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Mister wczoraj miał operowaną dolną powiekę w prawym oczku i usunęli mu jego jajuniowe skarby. Ledwo przyszliśmy do domku a on leciał do kuwetki się załatwić. Niestety znowu siuśkami zalatuje ale jak dojdzie do siebie znowu go wykąpię. Mimo takiego zabiegu i narkozy on nadal chce się miziać i przewraca się namawiając do mizianka. Teraz na nie zasługuje. Dostał kołnierz ale jest za duży i bardzo przeszkadza mu w jedzeniu i piciu. Na razie nie tyka się szwów to kołnierz potrzebny nie jest ;)

Mister nie znaczy jak na razie terenu i oby tak zostało. To co wyleje z siebie w kuwecie też już tak nie śmierdzi jak wcześniej bo czułam ten zapaszek nawet w innym pokoju :)

Ninsianna

Post » Wto lut 28, 2012 9:05 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Obrazek
Po kąpieli stał się czyściutki

Obrazek

Obrazek
Po zabiegu

Ninsianna

Post » Wto lut 28, 2012 10:48 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

za domek i szybki powrót do zdrowia :ok:
Obrazek

m&j

Post » Wto lut 28, 2012 11:27 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

W końcu mogę się pochwalić Mistera oczkami :D Światło go jeszcze razi więc fotki bez flesza :) Mały przystojniak :) Dziś sam mi wszedł na kolana :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ninsianna

Post » Wto lut 28, 2012 11:46 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

ale przystojniak :!:

zdrówka życzymy, bardzo dużo zdrówka i domku takiego najlepszego na świcie :!: :!: :ok:
Obrazek

m&j

Post » Wto lut 28, 2012 14:37 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Rany jakie cudo :1luvu: Ten pyszczek okrąglutki cudny :1luvu:

Trafiłam przypadkiem na wątek. Trzymam kciuki za zdrowie i najlepszy dom :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto lut 28, 2012 19:49 Re: KOCUREK z Gdańska-Oliwy potrzebuje operacji oczu i domu!

Prawdziwy Mister Miś z niego :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

[poprzednia][następna]