FROST - słodziak w typie NFO we własnym domku! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 23:31 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

No i masz, dopiero co się szczotka przytargała na forum i już do DS jedzie.
A niech jedzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Pon lut 27, 2012 23:34 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

a ile ja w sprawie tej szczotki maili dostaję nadal 8O !

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto lut 28, 2012 0:09 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

Oooo! 8O
To super kciuki za super dom! :ok: :ok: :ok:
klauduska, wierzę, że ten będzie taki, że kota już nie zgubi. Na taki domek wyczesany kluch zasługuje. :wink: Bardzo Ci dziękuję! :1luvu:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto lut 28, 2012 1:49 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

ufff, doczytałam pracowicie do końca.

Przyłączam się do kciuków, życzeń i oczekiwań najlepszego domku dla Frosta :lol:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto lut 28, 2012 14:01 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

Frost źle reaguje na odkurzacz :( Nie wie co ma ze sobą zrobić. Zamiast przejść do innego pokoju, zsikał się pod siebie i posrał bidak... :(

klauduska

Post » Wto lut 28, 2012 14:29 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

oj, czyli nie tylko cykor, ale i gapa :cry:
Trzeba będzie go po prostu przenosić podczas sprzątania
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Wto lut 28, 2012 14:40 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

Biedny.
(odkurzacz to w ogóle mało przyjemna rzecz dla psów, czy kotów. U mnie najodważniejsza jest Tasia. Niewidoma Tasia. Siedzi twardo przy odkurzaczu, albo go pilnuje. Wcale nie boi się do niego podejść :twisted:)

Głaski dla Frosta, kciuki za dom! :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto lut 28, 2012 14:51 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

przeniosłam go do swojego pokoju i szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia gdzie on się zbunkrował. i wali kocurzymi sikami w kuchni i po wymyciu, bo zlał się w wiklinowym koszyku.. ktoś ma pomysł jak to wyczyścić?

klauduska

Post » Wto lut 28, 2012 15:16 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

jedyny patent na wiklinę to oblewanie straszliwą ilością Vitopar lub Urine-off (jak wyschnie, to spryskać jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze...) i wietrzenie tego dłuuuuugo :?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lut 28, 2012 18:55 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

klauduska pisze: zlał się w wiklinowym koszyku.. ktoś ma pomysł jak to wyczyścić?

namoczyć lub porządnie zlać wodą z octem (raczej mocniejszy roztwór).
Ocet neutralizuje woń kociego moczu.
Ja nawet do prania dodaje, gdy piorę kocie kocyki.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro lut 29, 2012 11:51 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

dzisiaj coś mi wypadło i nie mogę pojechać kota odwieźć do ds. przełożyłam na piątek.
ALE coraz bardziej dochodzę do wniosku, że taki zwierzyniec to chyba nie najlepsze miejsce dla Frosta. jest u mnie dopiero tydzień i dopiero w sumie go poznaję i po tym wczorajszym zsiusianiu/skupkaniu zaczęłam bardziej się nad nim zastanawiać i nad tym czy dobrze robię wydając go do domu gdzie już są 4 koty i 3 psy. dom jest super, z dogomanii też.
no i mam dylemat..

klauduska

Post » Śro lut 29, 2012 13:04 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

Myslę, że kocurek ma bardzo delikatna psychikę,
a na ten odkurzacz był po prostu nieprzygotowany.

Klauduska, ile masz w domu ogonów?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro lut 29, 2012 13:15 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

akcja adopcyjna wstrzymana. jadę na gwałt po szczepionki.
w JoKocie jest pp.

proszę tylko nie siać paniki. wszystko pod kontrolą jest.

klauduska

Post » Pt mar 02, 2012 10:08 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

Frost nadal dostaje antybiotyk.
uwielbia się bawić drapakami niskimi :P
dzisiaj zaczepiał Socię do zabawy też :lol:

ex-przyszły DS zrozumiał bez problemu to, że Frost powinien pójść do domu z mniejszą ilością zwierząt :)
ponowiłam ogłoszenie. najchętniej go wydam na dokocenie do jednego kota :)

klauduska

Post » Pon mar 05, 2012 11:07 Re: FROST - słodziak w typie NFO, dt u klauduski :D

Jak tam włochata słodka szczota? :twisted:
I jak dziewczynki się trzymają? Mam nadzieję, że ok. Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

(w sprawach wiadomych Frosta skontaktuję się dziś z kliniką. W zeszłym tygodniu nie miałam głowy. Ale pamiętam i nie martw się, wszystko będzie załatwione.)
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]