Rysiek [*], Mefisto [*], Nikita, Rudi, Nora [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 13:13 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepkę...

Pozdrawiamy :)
I kciuki za całokształt :ok:
Strasznie jestem ciekawa co u kotków. Ale no wiem, rozumiem, że nie masz ochoty pisać.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto lut 28, 2012 13:22 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepkę...

Dziękujemy bardzo za pamięć!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja głównie latam po prawnikach, bo będę składać sprawę do sądu i nie wiem,
jak to ugryźć, każdy mówi co innego.
U kotów okey, uszy Nikity w końcu, tfu tfu, wyleczone, uniknęliśmy nawet na razie operacji polipów
(same zniknęły pod wpływem leków). Rysiek niestety nadal zalewa mieszkanie i
chyba będę musiała spróbować przeprowadzić go do taty, gdzie miałby spokój, bez Rudzika,
i byłby jedynakiem, cała uwaga byłaby skupiona na nim, on tego potrzebuje, ale nie wiem,
czy jestem w stanie psychicznie to przeżyć, to mój pierworodny!
Gacek urósł, jest szurnięty i wyraźnie się nudzi, ciągle zaczepia,
gdyby miał kocie towarzystwo, byłoby mu lepiej, tak wiec chyba przyjedzie do mnie,
choć trochę boję się, ze zamęczy pozostałe, zwłaszcza dziewczyny...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Czw mar 01, 2012 22:52 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepkę...

Oj jak fajnie, że napisałaś co nieco :1luvu:

Co do prawników, tzn. porad mądrych i prawdziwych niestety nic nie mogę pomóc :( Sama potrzebowałam, szłam do takiego co bezpłatnych porad udzielają i też tak średnio to było. Jeden raz owszem co nieco się dowiedziałam, a drugi raz to nam niestety nie do końca dobrze powiedział. Częściowo tak, ale częściowo wyszło nie tak trochę. Tak, że niestety nie posiadam nikogo w tej branży.
U kotów widzę w miarę dobrze, to dobrze :) A Nora? Jak tam Twoja maluda? :)
Co do Rysia, no wiem, że wyeksmiotować kota z którym jest się tak zżytym to bardzo trudna sprawa. Może i niemożliwa u ciebie tego nie wiem. Ale jemu może naprawdę byłoby lepiej gdyby był sam. No ale to sama wiesz. Trudna sprawa.
Pozdrawiam Ciebie i ogonki ciepłutko! Odzywaj się Ewuś! Choć od czasu do czasu :)

Nelly

Post » Pon kwi 02, 2012 12:53 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Hejka! :1luvu:
Pozdrawiamy

Nelly

Post » Pt kwi 06, 2012 17:04 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 17, 2012 23:15 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Hej Ewciu, co u was? :)

Nelly

Post » Wto maja 08, 2012 11:55 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Cześć Kochani,

wpadłam na chwilę. U nas średnio. Ja jestem bezrobotna, po roku mobbingowania wylali mnie z pracy,
poszłam do sądu, ale pierwsza rozprawa dopiero we wrześniu, to są terminy w polskich sądach. Ale to nieważne.

Trzymajcie dziś kciuki za Noreczkę, proszę.
Niedawno odkryłam u niej guzki przy cycuchach.
Dziś o 12-tej zaczął się zabieg, usuwają jej całą listwę z jednej strony.
Denerwuję się...
Być może potem czeka nas jeszcze chemia.
Wolę nie myśleć na razie.

Pozostałe koty w porządku. Byłam tydzień na działce z Rudim, był w siódmym niebie, cały szczęśliwy.
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Wto maja 08, 2012 13:34 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Mocne kciuki za Norkę i za Ciebie :ok:
Już chyba po operacji?

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto maja 08, 2012 13:41 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

:ok: trzymamy :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto maja 08, 2012 15:52 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Odbieram ją dopiero wieczorem, jak się wybudzi. Jeszcze nie mam żadnych wieści.
Obrazek

ewaw

Post » Wto maja 08, 2012 17:08 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

bardzo mocne kciuki
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Wto maja 08, 2012 19:12 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Też trzymam, bardzo mocno :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto maja 08, 2012 21:23 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro maja 09, 2012 9:27 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Wybudziła się wczoraj bez problemu, ale nie wygląda dobrze. Rana jest strasznie długa. Całą noc Norka wymiotowala. Teraz ciągle wygląda kiepsko, jest półprzytomna. Cały wieczór i całą noc jej pilnowałam, leżałam przy niej, wtedy się uspokajała, wtulała we mnie i przysypiała. Inaczej zaczynała wędrować po mieszkaniu. Tak więc noc była ciężka. Teraz śpi, ale jest jak półżywa, mam wrażenie, że wygląda gorzej niż wczoraj, widać, że ją boli i nie może się ułożyć wygodnie, oczy ma mętne... :(
Obrazek

ewaw

Post » Śro maja 09, 2012 9:36 Re: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi i Nora. I Gacek na doczepk

Identycznie zachowywała się Hera po kastracji. Na drugi dzień była już "normalna", czego i Norce życzę :ok:

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

[poprzednia][następna]