Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 8:30 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Dzień dobry Ninka i koteczki prześliczne :1luvu: :1luvu:
Miłego i spokojnego dnia życzę :D I dużo zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Wto lut 28, 2012 9:38 przez bulba, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto lut 28, 2012 9:27 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Cześć Nina! Znów takie wieści chorobowe przynosisz. Coś strasznego. Jednak miejmy nadzieję, że jak już wyleczysz to będzie koniec z lekarzami na dłuższy czas! Na Twoim miejscu też bym była wściekła za takie wsparcie, ale wiesz jak to faceci dziwnie rozumują. Mówisz mu, że boli Cię łokiec - to już do gipsu. Tak samo jak się żalimy o czymś tam, to faceci już kombinują jakby tu rozwiązać dany problem. A nam kobietom chodziło tylko o wyżalenie się... :roll: Nina życzymy dużo wytrwałości, cierpliwości i bądź co bądź odwagi! Kciuki trzymamy żeby się obeszło bez szpitala :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto lut 28, 2012 9:48 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lut 28, 2012 11:22 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Dzień dobry :1luvu:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Wto lut 28, 2012 11:27 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

joszko89 pisze:Cześć Nina! Znów takie wieści chorobowe przynosisz. Coś strasznego. Jednak miejmy nadzieję, że jak już wyleczysz to będzie koniec z lekarzami na dłuższy czas! Na Twoim miejscu też bym była wściekła za takie wsparcie, ale wiesz jak to faceci dziwnie rozumują. Mówisz mu, że boli Cię łokiec - to już do gipsu. Tak samo jak się żalimy o czymś tam, to faceci już kombinują jakby tu rozwiązać dany problem. A nam kobietom chodziło tylko o wyżalenie się... :roll: Nina życzymy dużo wytrwałości, cierpliwości i bądź co bądź odwagi! Kciuki trzymamy żeby się obeszło bez szpitala :ok:

Tego typu wsparcia udzielają też faceci-lekarze (usłyszałam je kiedyś od chirurga w szpitalu, na szczęście wtrąciła się internistka i sprowadziła sprawę do właściwych wymiarów.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 28, 2012 11:40 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

MaryLux pisze:Psychiatra też lekarz :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: i przynajmniej spokojnie wysłucha :ryk: :ryk: :ryk:

dilah pisze:Z tą diagnozą na Twoim miejscu bym się przeszła do poprzedniego lekarza prowadzącego :evil: i nawtykała mu ile wlezie!!! i na nim mord słowny uczyniła :evil: konowały cholerne - Ty się nie martw tylko się ciesz, że ktoś nareszcie Cię prawidłowo zdiagnozował, bo strach pomyśleć co by było dalej bez leczenia :? A chłopa nie opitalaj bo przecież chciał dobrze - a teraz się denerwuje bo się martwi więc proszę się nie kłócić tylko negatywna energie skierować do poprzedniego konowała :evil:

No wiesz jak to jest... bylam wsciekla... Kamillo mnie jeszcze podkurzal...wiec i wyładowac sie musialam :) a do lekarza daleko... wiec dostalo sie Kamilowi :mrgreen:

Myszolandia pisze:też bym chyba tak zrobiła,poszła do poprzedniego i zadymę bym zrobiła,chociaż by mi ulżyło,jakbym się wyżyła nad konowałem :evil: :evil: :evil:

Obrazek

Czesc Sylwus.... powiem Ci ze ja tak nie umiem :oops: :oops: :oops: Jak w Kamila sprawie potrafilam sie wykłócac w szpitalu... tak w swoim przypadku jakos niepotrafie. No chyba zeby byla taka podbramkowa sytuacja jak po wypadku Kamila, to moze tak.... a zazwyczaj unikam "takich sytuacji" i wole zagryzc zęby niz wdawac sie w pyskowke :oops: :oops: :oops:

bulba pisze:Obrazek

Jakie cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kalair pisze:
MaryLux pisze:Psychiatra też lekarz :wink:

Właśnie. 8)

A serio, Ninka, zdrówka i spokojnej nocki! Nie znam się, ale kciuki sa!

Dzieki Bozenko :) Ja tez sie nieznam i w tym sęk... :roll:

Ederlezi pisze:Cześć, cześć, wczoraj nas nie było?
Ot, takie niewinne pytanko mam - czy przyrządzać dla Ciebie ekstrakt z grzbietu ropuchy z płd. Ameryki? Co prawda Joszko89 miała się zająć klientelą, ale jako że jesteś dystrybutorem, to zróbmy wyjątek :P

A tak na poważnie, to nijak się na tym nie znam, ale moja siostra miała 2 lata temu operacją w rejonie kości ogonowej i do dzisiaj ma z tym takie problemy, że nawet siedzieć jej trudno. Także to bardzo wrażliwy obszar... Ale mam nadzieję, że bardzo szybko jakiekolwiek leczenie przyniesie Ci ulgę i wyleczenie. Żebyś do końca roku szpitali i lekarzy oglądać nie musiała :ok:

P.S.: pokaż Kamilowi jakiś zacny artykuł o tym, jak ważne jest wsparcie społeczne :kotek:

Ty weź mnie kobito nie strasz.. :P jak ja mam pracę w sumie siedzącą... :roll: :roll: :roll: Ja mam nadzieje ze obędzie sie bez zadnej operacji... moze to po prostu natną i finito :roll: Pocieszam sie jak mogę :mrgreen:
A Kamyk juz mi nie docina... wiec chyba zrozumial... :D

P.S. Ile sie wytwarza ten ekstrakt z grzbietu ropuchy? :ryk: :ryk: :ryk:

Danusia pisze:Ninko ,bierz eten antybiotyk co ci lekarz przepisali spokojnie poczekaj na efekt, powinno po nim być lepiej :ok: .To rzadka przypadłosć ,ale do wyleczenia :wink:
trzymaj się cieplutko :1luvu:

Czesc Danusiu... mam nadzieje na szybką poprawę, antybiotyk dzis dopiero wykupie bo kasy nie mialam :oops: a w srode ide do chirurga, moze on cos mądrego powie :D

zuzzik pisze:Obrazek
:1luvu: :1luvu: cześć Ninko z Dziewczynkami :P

Łoooo jaki lew straszny :D Ale pięknie narysowany :1luvu:

bulba pisze:Dzień dobry Ninka i koteczki prześliczne :1luvu: :1luvu:
Miłego i spokojnego dnia życzę :D I dużo zdrowia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

joszko89 pisze:Cześć Nina! Znów takie wieści chorobowe przynosisz. Coś strasznego. Jednak miejmy nadzieję, że jak już wyleczysz to będzie koniec z lekarzami na dłuższy czas! Na Twoim miejscu też bym była wściekła za takie wsparcie, ale wiesz jak to faceci dziwnie rozumują. Mówisz mu, że boli Cię łokiec - to już do gipsu. Tak samo jak się żalimy o czymś tam, to faceci już kombinują jakby tu rozwiązać dany problem. A nam kobietom chodziło tylko o wyżalenie się... :roll: Nina życzymy dużo wytrwałości, cierpliwości i bądź co bądź odwagi! Kciuki trzymamy żeby się obeszło bez szpitala :ok:

Hej kochana... dokladnie jest tak jak piszesz...:) Ja rozumiem ze Kamyk tak z troski o mnie... ale wkurzyl mnie na maksa... bo chcialam sie wyzalic, a nie dostac ochrzan za to ze nie bylam u lekarza wczesniej. Tylko ze w drugą stronę jest podobnie, jak jego cos boli i mowie idz do lekarza to tez mnie nie slucha, a dziwi sie mojej postawie :evil:

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Hej :D

Lilianna J-wie pisze:Dzień dobry :1luvu:

dobry... dobry.... w sunmie w miare :D
Pozdrowionka Lili :D
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto lut 28, 2012 11:42 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Pozdrawiamy również :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Wto lut 28, 2012 11:45 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

MaryLux pisze:

Tego typu wsparcia udzielają też faceci-lekarze (usłyszałam je kiedyś od chirurga w szpitalu, na szczęście wtrąciła się internistka i sprowadziła sprawę do właściwych wymiarów.

Ano widzisz tak to czasami bywa... :?

A tak na marginesie... czy koty moga chrapać ????? 8O

ninakiler

Post » Wto lut 28, 2012 11:48 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

ninakiler pisze:A tak na marginesie... czy koty moga chrapać ????? 8O

Mogą :ryk: Mój nastarszy rezydent czasami chrapie 8)

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lut 28, 2012 11:59 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Tak jak moja stara Kuba :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Wto lut 28, 2012 12:23 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

No bo czasami mam wrazenie ze Kaja chrapie... 8O 8O 8O Juzem sie wystrachala, ze cos jej dolega... a pochrapuje tak od czasu do czasu jak bardzo się zaspi... i nie za glosno... ale jak wylączę telewizor to slychac :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Wto lut 28, 2012 12:44 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Witaj Ninka! Masz chrapiącego kotka? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 28, 2012 12:46 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

kalair pisze:Witaj Ninka! Masz chrapiącego kotka? :mrgreen:

wlasnie chiba tak :ryk: :ryk: :ryk:

ninakiler

Post » Wto lut 28, 2012 13:17 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

A ja lubię jak moja stara chrapie, dziwnie mnie to uspokaja :mrgreen:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Wto lut 28, 2012 13:19 Re: Moje śliczne panienki - Duza żądna mordu!!!!!!!

Hejka :1luvu:
U nas Maniuś czasem chrapie :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]