Rozumie gdyby powodem była jakaś choroba, ale ciąża

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Morfeusz wraca bo pani domu jest w ciąży .....
Chyba przestane oddawać koty ludziom w wieku reprodukcyjnym ...
LSVC pisze:A ja jestem w wieku rozrodczym... i... gdyby coś było nie tak, przeprowadzę się do rodziców, bez TŻta bym wytrzymała, ale żadnego kota nie mogłabym oddać... swoją drogą ja to mam dziwne podejście, bo koty traktuje jak własne dzieci (więc jak można by je oddać??...), nawet moja mama nazywa ich wnuczkami...
LSVC pisze: nawet moja mama nazywa ich wnuczkami...
Ewciia pisze:LSVC pisze:A ja jestem w wieku rozrodczym... i... gdyby coś było nie tak, przeprowadzę się do rodziców, bez TŻta bym wytrzymała, ale żadnego kota nie mogłabym oddać... swoją drogą ja to mam dziwne podejście, bo koty traktuje jak własne dzieci (więc jak można by je oddać??...), nawet moja mama nazywa ich wnuczkami...
Aż wstyd się przyznać... ale ja nie chce przez kolejne 10 lat dzieci... Bo z TŻ chcemy jeszcze 3 koty.
I w sumie to jeden z kilku powodów dlaczego nie chce dzieci. Ale mu się nie przyznaje
Ciesze się że chce mieć aż tylko kotów, bo taki facet to skarb
A jak by moje dziecko miało alergie, zrobiła bym wszystko by się z kotami nie spotykało. Nie oddala bym ani jednego mruczka.
Jest jeszcze jedna kwestia... toksoplazmoza ... i tu zacytuje:
"Z obecnego stanu badań wynika, że główną (70%) przyczyną zachorowań na toksoplazmozę jest spożywanie surowego lub niedogotowanego mięsa."
Wnioski nasuwają się same.
LSVC pisze: a i tak podobno zdecydowana większość społeczeństwa już toksoplazmozę przeszła bezobjawowo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: anulka111, Blue, Gosiagosia, puszatek, Szprocik i 89 gości