Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LaRosaNegra87 pisze:Dziewczyny przepraszam za off top, ale mam problem, a na moj watek nikt jakos juz nie zagladaKajka po sterylce wcale nie pije wody ;/ To niemozliwe, zebym do tej pory nie zauwazyla, jak tak dalej pojdzie ona w koncu sie odwodni, co robic poradzcie cos, bo probowalam juz wszystkiego i za nic nie chce pic - to chyba nie jest normalne?
LaRosaNegra87 pisze:Próbowałam z cieplejszą wodą i też nicJak woda kapie z kranu też jej nie pasuje, bo się boi i nie potrafi pić w ten sposób
Może faktycznie spróbuję z tą strzykawką, bo nie wiem już co z nią zrobić, siusia bardzo mało ok raz na dzień. W końcu finał będzie taki, że porobią się jej kamienie na nerkach i tyle będzie, a lekarz mówił, by pilnować by sporo piła, żeby tego uniknąć ;/ Jestem załamana
KotkaWodna pisze:(btw, wieczorna porcja moich Futrząt to wymieszane z odrobiną puszki/saszetki czyste mięso, skład - drobno krojona wołowina, kurze udka, indyczyna, nieco drobiowej wątróbki, serc, żołądków.)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, Meteorolog1 i 50 gości