. - za obrót sprawJa mam sznyty i na nogach i na dłoniach- konsekwencje zabaw z Ryszardem
Moderator: Estraven
. - za obrót spraw

kamari pisze:Witajcie cioteczki![]()
Tatulo zrobił niespodziankę i doładował nam internetDzięki mu za to wielkie, bo juz bylam na głodzie z powodu odstawienia
![]()
Na szybko śpieszę donieść, że u nas zdrowo i stan bez zmian. Chociaz niedługo ilość kotów może się nagle pomniejszyć o dwie sztuki - Ominię, jak mi nie przestanie na okrągło robić pilingu i Floriana, jeżeli nie przestanie mnie całować w środku nocy. Zagrożona jest jeszcze Cocunia, która postanowiła zostac kotem wysokogórskim i włazi na biurko...po moich plecachPrzednie pazurki ma nie przycięte, bo porusza się w dużej mierze na przednich łapkach, a tylne... bo wtedy zbieram ostro po pysku, a cenię sobie swoje oczy
czyli plecki mam pięknie poharatane, ale za to panienka zadowolona.
Reszta w normie, czyli czuje wiosnę i łobuzuje. Feluś wyleguje się i robi Myszolowe zabójcze spojrzenie. Myszol się nie wyleguje, tylko jest go wszędzie.
I musiałam popełnić zbrodnię przeciwko ludzkości. Mała Czarna od odejścia Ślepcia podupadła na zdrowiu psychicznym. Troszkę pomogla przeprowadzka do pracowni, ale powrót do stada znowu nas cofnął. Przez ostatnie dni przestała jeść. Badania ma dobre. Tylko kurczak jej się chyba nie podoba. Kupiłam jej dzisiaj saszetkę whiskasa. Zamknęłam się z panienką w pokoju, panienka zeżarła niezdrowe świństwo z apetytem i pretensjami, że tak mało. Pomknęłam dokupić więcej niezdrowej żywności i na razie dziewczynka będzie żarła fast foody (czy jak to się pisze). Za zbrodnię odpowiem później, na razie ważne, że Czarna je i znowu się przytula. Nie tylko do mnie, śpi chętnie z Coco i Amelką.

kamari pisze:Na szybko śpieszę donieść, że u nas zdrowo i stan bez zmian.

Megana pisze:Dobrze, że panienka frytek nie zapragnęła...
puszatek pisze:jak to dobrze, że jest sufit...![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, Meteorolog1 i 11 gości