Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 22:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Znalazłam Cię Gosiu... :)

Ściski i miziaki dla futerek i pozdrowionka dla Ciebie i córek :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Nie lut 26, 2012 22:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Małgosiu wysyłam mojego przedstawiciela(Sewerka) do siknięcia po kątach, cobyś nie była na mnie zła,że tak późno. :mrgreen:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie lut 26, 2012 22:17 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

W związku z zaistniałą sytuacją dotyczącą mycia ( się) jestem zmuszona opuścić forum na dziś.
Woda nagrzana, micha wyciągnięta, w kuchni ciepło...trza sytuacje wykorzystać :mrgreen: .

Witam cioteczkę Marteczkę :D i cioteczkę Aneczkę :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lut 26, 2012 22:19 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Wykorzystuj sytuację.......nie daj się wykorzystywać :D Pa.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Nie lut 26, 2012 22:20 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Przyjemnego, ciepłego mycia :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie lut 26, 2012 23:04 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A ja bedę oryginalna i zamiast sikać to se do tej qwety kreta strzelę. A co mi tam :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 26, 2012 23:25 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:matko, na chwilę was zostawić to produkujecie strony na akord....

kamari pisze:Zobaczysz, doczekasz się :twisted: Przyjadę i odbiorę ci Punia :mrgreen:

hm... może ja tego Punia następnym razem gwizdnę z podwórka.....
no bo jak się macie bić do ostatniej krwi.... to może lepiej ja go zabiorę...
niepotrzebne te rozlewy krwi :ryk:

O kochanieńka, to że masz blisko, to nie znaczy że my się zaraz poddamy :mrgreen: :ok: Zaraz będzie wiosna i rowerkiem się da dojechać i zaanaktować rzeczonego :mrgreen: :wink:
Już pomijam to, że zbliża się kwiecień i Gosia jest/została zobligowana dostarczyć się osobiście do Warszawy :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 27, 2012 6:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

majencja pisze:A ja bedę oryginalna i zamiast sikać to se do tej qwety kreta strzelę. A co mi tam :mrgreen:

Ciocia Maja, witamy :D !
A i owszem, oryginalność wysoce wskazana....zwłaszcz, że po wczorajszych tłumnych odwiedzinach kuwetki pięknie wysprzątane i znów w gotowości :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lut 27, 2012 6:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

o to ja się też witam z rańca :) jeszcze mała kawka i spadam do boju...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon lut 27, 2012 6:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kamari pisze:
johaśka pisze:matko, na chwilę was zostawić to produkujecie strony na akord....

kamari pisze:Zobaczysz, doczekasz się :twisted: Przyjadę i odbiorę ci Punia :mrgreen:

hm... może ja tego Punia następnym razem gwizdnę z podwórka.....
no bo jak się macie bić do ostatniej krwi.... to może lepiej ja go zabiorę...
niepotrzebne te rozlewy krwi :ryk:

O kochanieńka, to że masz blisko, to nie znaczy że my się zaraz poddamy :mrgreen: :ok: Zaraz będzie wiosna i rowerkiem się da dojechać i zaanaktować rzeczonego :mrgreen: :wink:
Już pomijam to, że zbliża się kwiecień i Gosia jest/została zobligowana dostarczyć się osobiście do Warszawy :kotek:

No proszę, ledwie człowiek pójdzie trochę oko poćwiczyć, a już mu się anektuje kota za jego plecyma....za człowieka plecyma, nie kota...albo jedno i drugie. :evil:
Mario, ja to nie wiem, jak z tym kwietniem będzie.
To znaczy obiecuję zrobić wszystko, żeby się stawić, o ile na przeszkodzie na staną mi różne czynniki :ok: .

A wogóle to dzień dobry :D !
Się witam i idę dalej.

vip

Post » Pon lut 27, 2012 6:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:o to ja się też witam z rańca :) jeszcze mała kawka i spadam do boju...

Dzień dobry, Małgoś :D .
Dzida w dłoń i do przodu :ok: .
Miłego i spokojnego dnia :D .

vip

Post » Pon lut 27, 2012 6:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

oj spokojny to on nie bedzie...
ale trza do przodu .. po południu wet mnie czeka bo Lilka juz drugi raz zaliczyła totalny zwrot śniadania - je strasznie łapczywie i kocha jedzenie aż nadto,wyjada Ginie z miski jak tylko opróżni swoją,boję się że może to robale
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pon lut 27, 2012 6:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

mamaGiny pisze:oj spokojny to on nie bedzie...
ale trza do przodu .. po południu wet mnie czeka bo Lilka juz drugi raz zaliczyła totalny zwrot śniadania - je strasznie łapczywie i kocha jedzenie aż nadto,wyjada Ginie z miski jak tylko opróżni swoją,boję się że może to robale

No pewno, lepiej sprawdzić.
Mnie w kwietniu czekają badania kontrolne Plamka...już mi sie skóra marszczy nie powiem, gdzie, ze strachu :( .

vip

Post » Pon lut 27, 2012 6:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

my w marcu mamy termin kolejnych szczepień, nawet nie wiem ile teraz kosztują
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Pon lut 27, 2012 7:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

No cóż, cioteczki kochane, trza się brać za cos produktywnego....
Najgorsze, że wczoraj przecięłam sobie kciuka na szczycie opuszki...nawet nie wiem, jak i kiedy, zauważyłam dopiero, jak zaczęło boleć :evil: .
Niby byle co, a nic nie mogę zrobić, bo miejsce takie frajerskie, że przy czymkolwiek mi sie rozdziawia i boli :evil: .
Miłego dzionka wszystkim i do potem :D :ok: .

vip

[poprzednia][następna]