Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotx2 pisze:Mam wrażenie,że to żart ,ktoś sobie jaja robi
chorykot pisze:kotx2 pisze:Mam wrażenie,że to żart ,ktoś sobie jaja robi
Bo tak jestAle kotek i tak odszedł
Ile kosztuje kastrowanie kota?Czytałem,że kastrowany kot żyje dłużej.
kya pisze:To widać ,że rodzice nie maja czasu, zabraklo im nawet na wychowanie Ciebie, na nauczenie wrazliwosci. Kot jeszcze nie ostygl, a Ty juz cieszysz sie jak maly chlopczyk i planujesz kolejne zwierze .
Sposob Twojego rozumowania bulwersuje tu wiele osob bo my nie traktujemy zwierzakow jak zabawki i robimy wszystko aby własnie nie cierpiały .
Aneta.I pisze:Jak brak Ci przyjaciela, to wyjdź z kolegą, pograj w piłkę, albo co...
Na kota nie wystarczy "trochę wolnego czasu".
Sam piszesz, ze nie masz czasu. Wiec daruj sobie koty czy jakiekolwiek inne zwierzeta. Jak masz to troche czasu - spedz z kolegami. Z kolegami mozna robic rozne fajne rzeczy - nie tylko grac w pilke. Masz chyba jakis kolegow?chorykot pisze: Myślisz,że ja mam zawsze czas na zajmowanie się kotem.W szkole bez przerwy ,,zróbcie to'' , ,,zróbcie tamto'', ,,naucz się tego''.Planuję kolejne zwierzę,żeby nie być samemu bez przyjaciela.
chorykot pisze:Wcale nie był wet za drogi,po prostu to wszystko zaczęło się nagle i myśleliśmy,że przejdzie,ale nie przeszło.Myślicie,że tak łatwo da się zdiagnozować chorobę?Zanim by zdiagnozowali,kotek i tak by nie dożył,chyba że dawaliby mu zastrzyki.Jak miał zapalenie otrzewnej(na pewno miał),to i tak żadne leki ani zastrzyki by nie pomogły!!!!Nie pomyśleliśmy nawet,że takie coś się zdarza.Kot się odwadniał i dlatego próbowaliśmy go napoić.
Po śmierci kota zrozumieliśmy,że kota się szczepi i idzie z chorobami do weta.Na pewno nie popełnimy więcej tego błędu.Zresztą,ostatnio kot szlajał się po ulicach i mógł go zarazić inny kocur,kiedy się z nim gryzł.
Ja tam wiem,jak się postępuje z zwierzakiem,tylko moi rodzice ,,nie mają czasu''.Uważacie mnie za debila?!Bezmyślność?On miał taką chorobę,że nic by mu nie pomogło,chyba że wcześniejsze szczepienie.
chorykot pisze:...Nie przechwalaj się,bo nikt nie jest doskonały.Nawet JA...
chorykot pisze:Aneta.I pisze:Jak brak Ci przyjaciela, to wyjdź z kolegą, pograj w piłkę, albo co...
Na kota nie wystarczy "trochę wolnego czasu".
Nie lubię sportu.
Kilka godzin przebywania z kotem i opiekowania się nim to mało?
kropkaXL pisze:Zdecydowana zmiana stylu pisania w stosunku do pierwszych wpisów-tego nie pisało dziecko-ktoś sobie jaja zrobił z nas.
Rzeczywiście, daleko Ci do doskonałości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości