TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką rozmawiałam z panią która miała brać Teodorka , ale powstał problem bo nie wiadomo czy na 100% będzie transport pociągiem no i wyrazie czego miała Pchanti nas zawieźć i to jest problem bo Pani by nas do domu nie wpuściła i powiedziała że będzie sobie szukać innego kota ...

8O 8O 8O
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie lut 26, 2012 21:45 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

nie no, jestem pewna, ze ze bedzie jak z Urwiskiem-trafi w koncu na ten swietny domek. Przeciez ile durnych zapytan o niego bylo a w koncu trafil na domek ktory poszukiwal dokladnie takiego wariata jak Urwis :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 26, 2012 22:11 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zaraz was tu obsypie zdjęciami kociastych :)
Kociara a te bajki o czorcie to sobie w buty wsadź :ryk: :ryk: :ryk:
Dziś go tak wycałowałam po czułku i wymiziałam że Limonka z zazdrości z domu by mnie wykopała gdyby się dowiedziała.

A co do domku to już wszystko zostało napisane, zresztą osoba która miała transportować kociaka
do Częstochowy też była by bardzo nie zadowolona gdyby dowiedziała się że kota oddało się bez sprawdzenia,
mimo że domek zapowiadał się fajnie.

Same kiedyś zabrałyśmy psiaki ze złych warunków i ona bardzo uważnie szukała im dobrych domów.
Bez wizyty w domku adopcyjnym by nie wydala. :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Nie lut 26, 2012 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Zapraszamy do dziesiątej już części Tyskich Mruczków :D :D
viewtopic.php?f=1&t=139561

tyskie-mruczki

Od: Nie gru 27, 2009 19:56

Post » Nie lut 26, 2012 22:21 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ewciia - zaklinaczka kotów :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia]