Karolek(ona) pisze: ino balkonu mi żal bo fajny takie wbudowany, nie wystający, łątwo osiatkować i nikt ci nie ogląda z każdej strony
już chyba wiem jaki ten balkon,marzył mi się taki,u nas w Łodzi kilka takich jest.Jak zobaczyłam te balkony już miałam wizję co z nimi zrobię,wstawiłabym sobie okna jak ludzie tak porobili i w tę wnękę wstawiłabym kwiaty w jednym kącie ,w drugim Misia by miała swój jakiś kącik za dnia i ile cieplej w chałupie by było
Ale o balkonie z kuchni to pierwszy raz czytam,fajnie chyba tak mieć,tnz Bożenko ,asz tylko z kuchni wyjście? czy z pokoju też ? i ten cały balkon po długości?
ula-misia pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie

ożesz

o kurka wodna

Ooooo

ula-misia pisze:a może ktoś z jej znajomych lub rodziny ma zapasowy klucz-byłoby szybciej

w końcu cały pion ludzi zmusza do określonego zachowania, powinna spiąć się i coś zaradzić a nie dopiero w poniedziałek, może to również być wieczór lub noc

ja to bym na jej miejscu mając świadomość,ze już raz Bozenkę zalała po prostu zostawiła klucze Bozence,Bożenka by zakręciła zawór cały wody i nie trza by było zakręcać w całym pionie

buziaki w Ukochane Pysiaki