Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:U mnie Rysiek czasem jak nie jest bardzo głodny wyciąga łapką mięso z miski (stoi w kuchni) i zdarza mu się je zostawić na korytarzu. I też nie wiem dlaczego to robi.
KaleidoStar pisze:Chciałam się ładnie przywitać po przerwie, ale mnie właśnie Brus i Uzi rozproszyli. Uzi stał w pokoju, Brus galopował w jego stronę z prędkością światla. Tuż przed zderzeniem Uziak wyskoczył w górę na metr, rozcapierzając się na wszystkie strony,a Brus przelecial pod nim. Wszystko turbo szybko
erraticmuse pisze:juana pisze:U mnie Rysiek czasem jak nie jest bardzo głodny wyciąga łapką mięso z miski (stoi w kuchni) i zdarza mu się je zostawić na korytarzu. I też nie wiem dlaczego to robi.
Zabiera sobie na "potem"?
erraticmuse pisze:Byłam u brata. Kiedy wróciłam Karma przez dziesięć minut polowała na mój plecak.
Bo pachniał jej psem i innymi kotami
felin pisze:erraticmuse pisze:Byłam u brata. Kiedy wróciłam Karma przez dziesięć minut polowała na mój plecak.
Bo pachniał jej psem i innymi kotami
To pikuś. Kiedyś przyszla do mnie panienka, która miala w domu psa i calą menażerię. Mój kocur obwąchal plecak po czym go dokladnie obsikalDziewczyna jechala do domu z plecakiem w plastikowym worku, ale w domu go wyjęla z zamiarem natychmiastowego wyprania; tylko, że zanim zdążyla się przebrać przyszedl pies, również obwąchal po czym dokladnie obsikal
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości