Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Szarusia - Opiekun Wirtualny - Panikota.Zezolcia - Oiekun Wirtualny- Serum
Quqam pisze:Hanulka pisze::oops: Kup teraz może być fajnysą Tacy, co lubią szybko i konkretnie
Gadasz- toż może być szybko- Licytacja do nocy niedziela/poniedziałek np godz 1,00tak idealnie dla iza71koty,
a wysyłka w poniedzałek - poczta wszak w niedzielę i tak nie pracuje...
a i EMOCJI DUUUŻO więcej ...
iza71koty pisze:....Przed chwila wróciłam.Całą drogę jechałam pod wiatr.Nie miałam siły.Potwornie u nas wieje.Z tego wszystkiego zaczęło mnie boleć kolano.Jazda po głębokim błocie, kiedy po zimie ziemia rozmarza, w dodatku podczas porywistego wiatru jest okropnie męcząca.[/b]
bodzia_56 pisze:
Jak miłość kocia potrafi być piękna. Coś o tym wiem
Jeśli chodzi o Tęczę to przygnębiające wrażenie wywarła na mnie
Tam nie powinno być po prostu kotów, bo straszne to miejsce. Skoro jednak są, to trzeba im pomagać w przetrwaniu, jak tylko się da i ty to właśnie robisz. Szkoda, że tylko tyDobrze, że już się chociaż biedy tam nie mnożą .
Quqam pisze:iza71koty pisze:....Przed chwila wróciłam.Całą drogę jechałam pod wiatr.Nie miałam siły.Potwornie u nas wieje.Z tego wszystkiego zaczęło mnie boleć kolano.Jazda po głębokim błocie, kiedy po zimie ziemia rozmarza, w dodatku podczas porywistego wiatru jest okropnie męcząca.[/b]
o plastrach zapomniałaś![]()
Albo pisząc o nich -wywołałaś wilka z lasu![]()
Tak czy siak -JUTRO przecież TEŻ JEST DZIEŃ
Dobranoc
Megana pisze:Krakvet wysłał list przewozowy, więc może w poniedziałek karma dotrze.
Jamagda pisze:Z WIELKĄ PRZYJEMNOŚCIĄ obejrzałam sobie głosowanie na krakvecie - z naciskiem na "Poznajmy się"
taki spokój dobrze rokuje
216 głosów może i nie brzmi dumnie (historycznie rzecz biorąc)
ale 69% TO BRZMI DUMNIE !
i radośnie !!!
iza71koty pisze:Dziewczyny.Aniaobiecała pomoc i zrobi Bazarek.
Ja nie dam rady.Zapomniałam że dzisiaj sobota.Musze zgromadzić wszystko na weekend.Czas bardzo szybko mi leci.Ledwo początek ,a tu zaraz koniec tygodnia. Mam też coś jeszcze do wystawienia, ale to już jak się ogarnę ze wszystkim.Zapraszam może coś znajdziecie dla Siebie
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 53 gości