Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 14, 2012 22:34 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Marta już całkiem profesjonalnie koty podmienia. :P Terakotowy nosek mnie rozbraja.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto lut 14, 2012 22:37 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

marta-po pisze:
horacy 7 pisze:Trudno ją poznać taka jest piękna ,spokojna ,szczęśliwa.Podmieniłaś kota. :P

Dla mnie nie ma różnicy, gdyż nie widziałam jej w schronisku. Nie wiem jaka tam była, jak się zachowywała. U mnie od początku jest taka wyluzowana.

W schronisku była strasznie smutna wręcz bałam się ,że się podda i rozchoruje.Zawsze czekała na głaski z czasem tylko patrzyła czy ma na to szanse.Teraz w schronisku jest druga taka sama koteczka ,nie wiem skąd trafiła .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt lut 17, 2012 21:09 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Co słychać u Brygidki?

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Sob lut 18, 2012 13:39 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Urocza koteczka...
Uwielbiam przytulaśne koty - koty mają być przytulaśne :wink:
Obrazek Obrazek
Obrazek

passa

Od: Wto maja 19, 2009 13:46

Post » Pon lut 20, 2012 0:50 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

hop hop, Brygidko, co u Ciebie?

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Śro lut 22, 2012 16:51 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Już jesteśmy. U nas nudnawo, Brygidka nie nastręcza żadnych kłopotów, jest grzeczną kotką. Brygidka nie lubi być brana na ręce, ale za to sama lubi władować się na kolana, gdy ktoś siedzi i wtedy bardzo mokrym, zimnym noskiem daje buźki. Uwielbia rozdawać buziaczki.

Obrazek
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Czw lut 23, 2012 20:16 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

pozdrawiamy słodką Brygidkę!!! :1luvu: - a jak tam sterylkowe plany? panna już w odpowiedniej kondycji zdrowotnej? :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lut 23, 2012 20:31 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Tak, już można ciąć, powoli przymierzam się do tego. Może w przyszłym tygodniu. Poza tym jest cała obrobiona ze szczepieniem włącznie. Nasz niedorostek Gapcio interesuje się Brygidką, ale trzyma się na dystans, gdyż dostał kilka razy od niej łapą przez głowę. I tak zakończyły się zaloty. Jego jeszcze nie chcę ciąć, gdyż on jest już dojrzały płciowo ale jeszcze bardzo drobny. Bardzo chorował i nie rozwinął się wzrostowo. A nie chcę ciąć dopóki jeszcze nie urośnie, żeby cewka mu się maksymalnie rozwinęła, żeby później nie było problemów urologicznych. Tak więc musimy się przemęczyć, ale Brygidka szybko i konkretnie sobie z nim poradziła.

marta-po

Post » Czw lut 23, 2012 20:45 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

marta-po pisze:Tak, już można ciąć, powoli przymierzam się do tego. Może w przyszłym tygodniu. Poza tym jest cała obrobiona ze szczepieniem włącznie. Nasz niedorostek Gapcio interesuje się Brygidką, ale trzyma się na dystans, gdyż dostał kilka razy od niej łapą przez głowę. I tak zakończyły się zaloty. Jego jeszcze nie chcę ciąć, gdyż on jest już dojrzały płciowo ale jeszcze bardzo drobny. Bardzo chorował i nie rozwinął się wzrostowo. A nie chcę ciąć dopóki jeszcze nie urośnie, żeby cewka mu się maksymalnie rozwinęła, żeby później nie było problemów urologicznych. Tak więc musimy się przemęczyć, ale Brygidka szybko i konkretnie sobie z nim poradziła.

Dzielna i piękna panienka z Brygidki.Bezpieczna ,ja wtedy czuję się chociaż przez chwile szczęśliwa jak oglądam takie fotki.

horacy 7

Post » Pt lut 24, 2012 10:45 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Mądra z niej kobietka. Da nowemu domkowi dużo radości. :ok:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Pt lut 24, 2012 10:48 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Kto się odważy przytulić domowego trygrysa? :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw mar 01, 2012 11:34 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Dziś o 13.30 sterylizacja Brygidki.

Po sytuacji z Fiodorkiem denerwuję się teraz na myśl o narkozie i powikłaniach, a dziś dziś działamy hurtowo. Oprócz niej kastrowany będzie jeszcze działkowy kot Romeo i mała suczka, przewidziana do adopcji.

marta-po

Post » Czw mar 01, 2012 13:19 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

:ok: :ok: z TŻ-tem mocno zaciskamy kciuki.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Czw mar 01, 2012 13:56 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Kciuki są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw mar 01, 2012 14:27 Re: Przytulaśna buraska Brygidka - okolice Warszawy

Brygidka została w lecznicy, czekam na telefon, kiedy będę mogła ją odebrać. I znów te nerwy.

marta-po

[poprzednia][następna]