Moderator: Estraven
Neigh pisze:Ja nie śpię z kotami:-) Mało tego NIE WPUSZCZAM do sypialni....No Personę czasem, ale ona sypia POD łożkiem w kartonie. Wystarczy kociej dominacji w innych cześciach domu. Uparcie im udowadniam, że ja też ważna.
koteczekanusi pisze:No nie wiem - po pierwsze -holicy mają chyba 12 kroków, a nie 5 punktów. Poza tym się spotykają, żeby z -holizmem skończyć. A kto z obecnych chce skończyć? Mnie tam dobrze.
I kroki muszą być odpowiednio podniosłe, rymowanki to na koszulki się nadają.
Oczywiście zamiast 12 kroków, można mieć 12 kotów...
Skoro już niektórzy takie wyznania czynią, to mogę ujawnić ostatni punkt z ogłoszenia Smirnoffa, który zpominęłam:
- kot w łóżku – cóż przyjemniejszego może spotkać kobietę?
Przez ponad 16 lat spałam z prawie-wyżłemkotkins pisze:Od kotów w łóżku przyjemnijeszy jest JAMNIOR w łóżku
Kopie silnymi ,krótkimi lapami, ryje nosikiem w kołdrze, chrapie i śmierdzi!!
Normalnie-pełen zakres usług!
kotkins pisze:Od kotów w łóżku przyjemnijeszy jest JAMNIOR w łóżku
Mogę Wam go wypożyczyć jeśli chcecie zaznać rozkoszy...puszczanie bąków ma w gratisie!
Do tego robi demakijaż z pilingiem jezykiem (psim) i rozkosznie się tuli (zwłaszcza cenne w upały)
Słowem -zacznę ciągnąć zyski z jamnika!!
Dalia -dzień bez siczkow.Wiesz o czym piszę.Do tego :włojenie Fionie, leżenie na kanapie(a nie na podłodze pod jak dotąd), spanie ze mną (chyba zacznę nalegać ,żeby zaczęła myć zęby po chrupkach łososiowych Orjene...)
I jeszcze coś : TEN KOT SIĘ MYJE!!!Bo dotąd jakoś nie.Teraz pięknie wylizuje futerko.
Normalniejemy?
Gdyby jeszcze nie czyściła swoim futerkiem całej powierzchni właściwej jamnika...
kotkins pisze:Od kotów w łóżku przyjemnijeszy jest JAMNIOR w łóżku
Neigh pisze:Ja nie śpię z kotami:-) Mało tego NIE WPUSZCZAM do sypialni....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 160 gości