taizu pisze::1luvu:
Piękna Coco
Taizu, tak dobrze cię widziec

Moderator: Estraven
kamari pisze:vip0 pisze:Dobry wieczór, Mario.
Miło, że jesteś.
Witaj Gosiu. Tak dobrze cię widziećCo u ciebie? Jak koty? Czy masz ciepło? Co z pracą?
Aneta.I pisze:Kamari - się nie znamy, ale ja z tą ostatnią chemiczną turę kciukasy wyjątkowo mocno potrzymam.
Osiem lat temu sama przez to przechodziłam...
![]()
i wracam do cichego podczytywania
ruda32 pisze:Aneta.I pisze:Kamari - się nie znamy, ale ja z tą ostatnią chemiczną turę kciukasy wyjątkowo mocno potrzymam.
![]()
dobrze tutaj trafiłaś do kamari
przekażesz swoje doświadczenia
- my wszyscy też mocno
trzymamy 
za tę ostatnią dawkę chemii.Aneta.I pisze:Kamari - się nie znamy, ale ja z tą ostatnią chemiczną turę kciukasy wyjątkowo mocno potrzymam.
![]()
Ja miałam farta. Wczesne wykrycie i chemia w tabletkach. Mogę normalnie funkcjonować, a resztę da się ukryć. Zwłaszcza w sezonie grypowym
Osiem lat to już wielki sukces. I niech tak zostanie 

.Aneta.I pisze:No u mnie niestety, pomimo mojej szybkiej reakcji, dość długo drapali się po głowach "co ze mną"
I lądowałam na kroplówach - potworna rzecz, ale się uparłam i funkcjonowanie w miarę normalne (pomijam zachcianki "ciążowe", permanentne podminowanie)
Tak, 8 lat to już coś, nawet nie wiem kiedy to minęło![]()
Żeby było zabawniej ostatnią dawkę "domestosa" "wypiłam" dzień przed Sylwestrem![]()
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:Dobry wieczór, Mario.
Miło, że jesteś.
Witaj Gosiu. Tak dobrze cię widziećCo u ciebie? Jak koty? Czy masz ciepło? Co z pracą?
Na pracę na razie widoków nie ma, ale staram się nie załamywać, i tak nic to nie da.
Koty, póki co, w porządku...i tak zostaje i już.
Jest ciepło, i na dworze i w domku...może już wiosna idzie?
Bardzo bym chciała, pogoda jest naprawdę kiepska, najpierw napadały góry śniegu, teraz to wszystko topnieje.

.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 23 gości