TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 23, 2012 19:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:A ta moja otyłość to raczej z powodu choroby a nie z jedzenia ...

to na pewno, bo musialabys wpierniczac nie wiem ile, zeby taka wage z jedzenia osiagnac. A ty predzej niedojadasz.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lut 23, 2012 19:32 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Obrazek Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lut 23, 2012 19:34 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Przed chwilką zapłaciłam Cat Angel 15zl za pakiet ogłoszeniowy Teodorka ,

Chciałabym jeszcze zamówić ogłoszenia dla Mańka , Kiki , Czorta a to 45 zł , tylko skąd wziąć środki ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 23, 2012 19:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:A ta moja otyłość to raczej z powodu choroby a nie z jedzenia ...

to na pewno, bo musialabys wpierniczac nie wiem ile, zeby taka wage z jedzenia osiagnac. A ty predzej niedojadasz.

No fakt , ja teraz nawet mam leki które muszę brać tylko po jedzeniu i to rano a ja jem nie prędzej niż 14-14.30 ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 19:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Phanti dzięki za wstawienie fotek :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 19:53 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jutro w tvn uwaga jak w Jaworznie można dostać mandat za ratowanie psa :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lut 23, 2012 19:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Jutro w tvn uwaga jak w Jaworznie można dostać mandat za ratowanie psa :evil:

8O 8O
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lut 23, 2012 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Jutro w tvn uwaga jak w Jaworznie można dostać mandat za ratowanie psa :evil:

Nic dziwnego to nasze polskie piekiełko :evil: skoro nagrody dostają ci co spaprali robotę-mowa o tym słynnym panu,któremu przyznano premię w wysokości 570 tysięcy złotych,żeby ta hiena chociaż przekazała 1% tej sumy na cel związany ze zwierzętami.

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw lut 23, 2012 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

Podobna sytuacje miala jedna z forumowiczek z Rudy Slaskiej, gdy dostala mandat za "zasmiecanie" czyli dokarmianie bezdomniaczkow.

To pojdzmy krok dalej: niech w takim razie beda mandaty za ratowanie pijakow :evil: Ostatnio gdy stalam na przystanku i rozmawialam z kolezanka bylysmy swiadkami jak jeden pijaczek przewrocil sie na chodniku zaraz przy przejsciu dla pieszych. Probowal sie pozbierac, wstac, ale nie mogl utrzymac rownowagi, taki zalany byl. Tylko krzyczal, wolal o pomoc, zeby ktos mu pomogl wstac. Ja sama nie dalabym rady, on nalezal do "wagi ciezkiej", kolezanka ciezarna, wiec odpada, przechodnie nie kwapili sie pomoc, tylko wymownie patrzyli na mnie i kolezanke. :evil: W koncu znalazlo sie 2 osilkow ktorzy z wielkim trudem po wielu nieudanych probach goscia postawili na nogi. :evil: Ze 20 min im to zajelo.

Alkohol jest dla ludzi, owszem, ale nie trzeba bylo zalewac sie niemal w trupa! Wiec skoro sa mandaty za ratowanie psa, to niech beda mandaty tez za ratowanie takich osob :evil:

Kociara82

Post » Czw lut 23, 2012 20:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

rudy kociak pisze:

Nic dziwnego to nasze polskie piekiełko :evil: skoro nagrody dostają ci co spaprali robotę-mowa o tym słynnym panu,któremu przyznano premię w wysokości 570 tysięcy złotych,żeby ta hiena chociaż przekazała 1% tej sumy na cel związany ze zwierzętami.

znajac zycie pewnie nie tylko nie przekaze na cel zwiazany ze zwierzetami, ale wogole na zaden cel nie przekaze. :evil:

Kociara82

Post » Pt lut 24, 2012 8:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dzień dobry Mrusie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Może w weekend któryś domek znajdzie? :lol:

Justyś, trzymaj się tam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lut 24, 2012 19:47 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

jak się mają Mruczki?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt lut 24, 2012 19:48 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Dziś Ozzi miał dostać lek na te jego problemy z pęcherzem a Tofik zastrzyk na świerzb ale nie dałam rady dziś tam dotrzeć :roll: Jutro dostaną te leki ...

A ja dziś rano byłam na badaniach krwi i zarejestrować sie do endokrynologa no i szczena mi opadła , zostałam zarejestrowana na 8 listopada 8O :evil: :roll: To jest 9 miesięcy czekania ...

Mimo 130 ogł to nikt nie dzwoni w sprawie Teodorka , czy znajdzie dom , a Maniek , Kika , Czort :?
Bardzo Was proszę czy ktoś nie umiał by zrobić tekst do ogłoszeń dla Mańka , Kiki , Czorta .
Ostatnio edytowano Pt lut 24, 2012 19:55 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 24, 2012 19:54 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Caragh pisze:
Justyś, trzymaj się tam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szczerze mówiąc boje sie dalszych wyników :| , boje sie co się stanie z zwierzakami jak wyniki będą niepomyślne , bo te co już sa to wiesz jakie są :|
A kości bolą coraz bardziej :( , coraz więcej leków zażywam , tylko dziś w aptece zapłaciłam 65 zł za nie :roll: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 24, 2012 20:02 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Dziś Ozzi miał dostać lek na te jego problemy z pęcherzem a Tofik zastrzyk na świerzb ale nie dałam rady dziś tam dotrzeć :roll: Jutro dostaną te leki ...

A ja dziś rano byłam na badaniach krwi i zarejestrować sie do endokrynologa no i szczena mi opadła , zostałam zarejestrowana na 8 listopada 8O :evil: :roll: To jest 9 miesięcy czekania ...

Mimo 130 ogł to nikt nie dzwoni w sprawie Teodorka , czy znajdzie dom , a Maniek , Kika , Czort :?
Bardzo Was proszę czy ktoś nie umiał by zrobić tekst do ogłoszeń dla Mańka , Kiki , Czorta .

Mnie też szczęka opadła i nie wróciła na miejsce :evil: to ja narzekałam,że moja mama od września ubiegłego roku czeka na operację usunięcia zaćmy i ma ją ostatecznie wyznaczoną na 17 marca.Zaraz muszę to odmiauczeć,bo odszczekać nie to kocie forum.Miauuuuuuuuuuuuuuu.............. :lol: dobra wystarczy,bo zaraz zaczną szukać psychiatry :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

[poprzednia][następna]