Justa&Zwierzaki pisze:A ta moja otyłość to raczej z powodu choroby a nie z jedzenia ...
to na pewno, bo musialabys wpierniczac nie wiem ile, zeby taka wage z jedzenia osiagnac. A ty predzej niedojadasz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:A ta moja otyłość to raczej z powodu choroby a nie z jedzenia ...
Kociara82 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:A ta moja otyłość to raczej z powodu choroby a nie z jedzenia ...
to na pewno, bo musialabys wpierniczac nie wiem ile, zeby taka wage z jedzenia osiagnac. A ty predzej niedojadasz.
Justa&Zwierzaki pisze:Jutro w tvn uwaga jak w Jaworznie można dostać mandat za ratowanie psa
Justa&Zwierzaki pisze:Jutro w tvn uwaga jak w Jaworznie można dostać mandat za ratowanie psa
rudy kociak pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Jutro w tvn uwaga jak w Jaworznie można dostać mandat za ratowanie psa
Nic dziwnego to nasze polskie piekiełkoskoro nagrody dostają ci co spaprali robotę-mowa o tym słynnym panu,któremu przyznano premię w wysokości 570 tysięcy złotych,żeby ta hiena chociaż przekazała 1% tej sumy na cel związany ze zwierzętami.
Caragh pisze:
Justyś, trzymaj się tam![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Dziś Ozzi miał dostać lek na te jego problemy z pęcherzem a Tofik zastrzyk na świerzb ale nie dałam rady dziś tam dotrzećJutro dostaną te leki ...
A ja dziś rano byłam na badaniach krwi i zarejestrować sie do endokrynologa no i szczena mi opadła , zostałam zarejestrowana na 8 listopada![]()
![]()
To jest 9 miesięcy czekania ...
Mimo 130 ogł to nikt nie dzwoni w sprawie Teodorka , czy znajdzie dom , a Maniek , Kika , Czort![]()
Bardzo Was proszę czy ktoś nie umiał by zrobić tekst do ogłoszeń dla Mańka , Kiki , Czorta .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 117 gości