ksb pisze:Basiu - a może trzeba założyć oddzielny wątek z odpowiednim tytułem?
Nie wiem czy na forum znajdzie się taki DT, ale może warto spróbować?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ksb pisze:Basiu - a może trzeba założyć oddzielny wątek z odpowiednim tytułem?
ksb pisze:ksb pisze:Basiu - a może trzeba założyć oddzielny wątek z odpowiednim tytułem?
horacy 7 pisze:ksb pisze:ksb pisze:Basiu - a może trzeba założyć oddzielny wątek z odpowiednim tytułem?
Pewnie rzeczywiście trzeba tylko czy to coś zmieni ?Kasiu proszę spróbuj i załóż wątek.Ja niestety padłam psychicznie nie ogarnam tylu chorych kotów i innych obowiązków..Ciągle porzucone,chore lub umierające zwierzęta i co ja sama mogę.Niewiele.Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana w ciągu miesiąca u trzech kotów testy pozytywne w tym dwa odeszły.Praca ,jazda do wetów ,stres ,zaległości we wszystkim.Dzisiaj zamiast myśleć o tym co robię w pracy myślałam o Brylancie i co z tego?
ewexoxo pisze:pewnie mi to gdzieś umknęłoczyli w tej chwili z piwniczaków zostaje Kuro?
ksb pisze:horacy 7 pisze:ksb pisze:ksb pisze:Basiu - a może trzeba założyć oddzielny wątek z odpowiednim tytułem?
Pewnie rzeczywiście trzeba tylko czy to coś zmieni ?Kasiu proszę spróbuj i załóż wątek.Ja niestety padłam psychicznie nie ogarnam tylu chorych kotów i innych obowiązków..Ciągle porzucone,chore lub umierające zwierzęta i co ja sama mogę.Niewiele.Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana w ciągu miesiąca u trzech kotów testy pozytywne w tym dwa odeszły.Praca ,jazda do wetów ,stres ,zaległości we wszystkim.Dzisiaj zamiast myśleć o tym co robię w pracy myślałam o Brylancie i co z tego?
Kasiu - jak założysz wątek to wrzuć tu link do niego (nie latam po całym forum i mogę przegapić).
Będziemy go chociaż podrzucać.
dana2509 pisze:Witam po dłuższej przerwie.
Mocno trzymam kciuki za Brylanta i Ciebie Basiu.Obyś jak najszybciej odzyskała równowagę psychiczną i siłę do tego, co nieustannie robisz.
Bardzo Cię podziwiam, bo wiem, że ja nie dałabym rady robić tego co Ty.
Jestem pełna szacunku dla Twego zaangażowania w ratowanie każdego zwierzęcia, które pojawia się na Twojej drodze(dosłownie i w przenośni).
W tej chwili jedyne co mogę, to zaglądać i podnosić wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 104 gości