Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 15:40 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

ksb pisze:Basiu - a może trzeba założyć oddzielny wątek z odpowiednim tytułem?

Nie wiem czy na forum znajdzie się taki DT, ale może warto spróbować?

:?:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto lut 21, 2012 17:48 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

ksb pisze:

Pewnie rzeczywiście trzeba tylko czy to coś zmieni ?Kasiu proszę spróbuj i załóż wątek.Ja niestety padłam psychicznie nie ogarnam tylu chorych kotów i innych obowiązków..Ciągle porzucone,chore lub umierające zwierzęta i co ja sama mogę.Niewiele.Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana w ciągu miesiąca u trzech kotów testy pozytywne w tym dwa odeszły.Praca ,jazda do wetów ,stres ,zaległości we wszystkim.Dzisiaj zamiast myśleć o tym co robię w pracy myślałam o Brylancie i co z tego?
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto lut 21, 2012 17:56 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Basiu na wątku białąsków jest wpis odnośnie DT dla rudego, ale nie ma potwierdzenia czy chodzi o twojego rudaska - widziałaś? wiesz coś o tym?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lut 21, 2012 18:02 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Wczoraj napisałam po powrocie z Olsztyna,ze koleżanka rudego oddała do ds.Mam nadzieję,że sobie tam poradzi.

horacy 7

Post » Wto lut 21, 2012 18:20 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

pewnie mi to gdzieś umknęło :oops: czyli w tej chwili z piwniczaków zostaje Kuro?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto lut 21, 2012 19:07 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

horacy 7 pisze:
ksb pisze:

Pewnie rzeczywiście trzeba tylko czy to coś zmieni ?Kasiu proszę spróbuj i załóż wątek.Ja niestety padłam psychicznie nie ogarnam tylu chorych kotów i innych obowiązków..Ciągle porzucone,chore lub umierające zwierzęta i co ja sama mogę.Niewiele.Jestem psychicznie i fizycznie wyczerpana w ciągu miesiąca u trzech kotów testy pozytywne w tym dwa odeszły.Praca ,jazda do wetów ,stres ,zaległości we wszystkim.Dzisiaj zamiast myśleć o tym co robię w pracy myślałam o Brylancie i co z tego?

Kasiu - jak założysz wątek to wrzuć tu link do niego (nie latam po całym forum i mogę przegapić).
Będziemy go chociaż podrzucać.
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto lut 21, 2012 19:56 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

ewexoxo pisze:pewnie mi to gdzieś umknęło :oops: czyli w tej chwili z piwniczaków zostaje Kuro?

Skład piwniczaków jest bez zmian Kuro i Brylant.Dom ma rudy kot z worka.

horacy 7

Post » Wto lut 21, 2012 19:57 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

ksb pisze:
horacy 7 pisze:
ksb pisze:

Kasiu - jak założysz wątek to wrzuć tu link do niego (nie latam po całym forum i mogę przegapić).
Będziemy go chociaż podrzucać.

Wątek Brylanta

viewtopic.php?f=1&t=139387

Licząc na cud :cry:
po_prostu_kaska

Post » Wto lut 21, 2012 21:37 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Witam po dłuższej przerwie.
Mocno trzymam kciuki za Brylanta i Ciebie Basiu.Obyś jak najszybciej odzyskała równowagę psychiczną i siłę do tego, co nieustannie robisz.
Bardzo Cię podziwiam, bo wiem, że ja nie dałabym rady robić tego co Ty.
Jestem pełna szacunku dla Twego zaangażowania w ratowanie każdego zwierzęcia, które pojawia się na Twojej drodze(dosłownie i w przenośni).
W tej chwili jedyne co mogę, to zaglądać i podnosić wątek :oops:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro lut 22, 2012 9:29 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

dana2509 pisze:Witam po dłuższej przerwie.
Mocno trzymam kciuki za Brylanta i Ciebie Basiu.Obyś jak najszybciej odzyskała równowagę psychiczną i siłę do tego, co nieustannie robisz.
Bardzo Cię podziwiam, bo wiem, że ja nie dałabym rady robić tego co Ty.
Jestem pełna szacunku dla Twego zaangażowania w ratowanie każdego zwierzęcia, które pojawia się na Twojej drodze(dosłownie i w przenośni).
W tej chwili jedyne co mogę, to zaglądać i podnosić wątek :oops:

Dano to tez dużo i każde miło słowo pozwala mi trwać mimo wszystko.Białaski jask zwykle rewelacyjnie psocą bo sa w tej materii specjalistami.Lord jak zwykle wszystko bije ,wczoraj była bitwa z Zosią bo ta ostro mu się stawia i tak wrzeszczy ,że kiedys sąsiedzi policję wezwa ,że koty ze skóry obdzieram.Kuro w dobrej formie po kastracji,Brylant też bryluje jak na niego przystało.Leki je ładnie,krople daje sobie do uszu zakraplać ,zaczął jeśc suche czyli jama ustna mniej boli.Grzbiet ciagle nastawiony do głaskania.

horacy 7

Post » Śro lut 22, 2012 9:45 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Szkoda kosmacza :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lut 22, 2012 12:21 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Cały czas podczytuję Twój wątek. horacy 7 jestem pełna podziwu dla tego co robisz dla tych kotów. Jeżeli się poddasz to kto im pozostanie? Dałaś im życie. Tak mi przykro, że nie mogę pomóc :1luvu:
Może chociaż zafunduję ogłoszenia dla niego?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lut 22, 2012 14:31 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Lordzik jak piękny, tak bojowy.No,no- grozimy paluszkiem :wink:
Basiu -trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszystkie Twoje koty.
Jak sama widzisz jest już lepiej i z Kuro i Brylantem.Będzie dobrze.
Ktoś odezwał się na wątku Brylanta.Może to szansa? :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw lut 23, 2012 10:38 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Dzisiaj miałam mordercze myśli by podusić dwóch białych szatanów,pospać to one nie dadzą.Reszta towarzystwa dobrze rosną i tyją ,część się leczy i czas płynie.

horacy 7

Post » Czw lut 23, 2012 12:05 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

Ja Was przepraszam, ale ja nie wiem dla kogo Wy szukacie tego tymczasu na cito :oops:
Dla Brylanta czy dla Kuro?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

[poprzednia][następna]