Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 22, 2012 19:06 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

dokładnie - dzisiaj trzeba wszystko przygotować, bo jutro jedynie wpadnę do domu po TZa i jedziemy po Matwiejastego :-)
dlatego tak się rozglądam i myślę co trzeba schować, co zabezpieczyć przed kocią ciekawością :roll: już wiem, że nie kupiłam poszku do kuwety
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro lut 22, 2012 21:36 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

ciekawa jestem czy będzie jeszcze dzisiaj jakaś relacja :?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lut 22, 2012 22:11 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Myślę, że meksykanka napisze jeszcze jak wrócą :)
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 22:16 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

To czekamy
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Śro lut 22, 2012 22:23 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

gorzej jak rzeczywiście pojedzie w kenelu do ewar :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lut 22, 2012 22:26 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

ewexoxo pisze:gorzej jak rzeczywiście pojedzie w kenelu do ewar :mrgreen:

:mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro lut 22, 2012 23:04 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Nie ma na co czekać.
Wróciliśmy i beczę.

Beczę, bo porzuciłam Matwieja w malutkiej łazience... u Marcina w domu.
Matwiej płakał za drzwiami. Nie pozostało mi nic innego tylko wyjść, żeby nie słyszał mojego głosu

Odległości są bardzo duże (my mieszkamy na pn, on na pd od Warszawy)

- Marcin wyjeżdża o 7.00 o ewar powinien być między 10 a 11 rano.

Byliśmy w klinice po wypis
I cóż - nie ma dodatkowych zaleceń...
antybiotyk nadal powinien brać po 1/2 pastylki 2 x dziennie (próbowaliśmy dokupić jeszcze ten antybiotyk, bo opakwoanai są malutkie po 6 tabletek zaledwie... ale w 3 aptekach po drodze go nie było, w niedzielę Renifer kupił dwa opakowania ale również po jednym ostatnim opakowaniu w dwóch różnych aptekach..., nie wiem o co cho :oops: )
(Clavaseptin dziś zakończyłam)

hydrokzsyzynę nadal powinien brać... (lek uspokajający mający również działanie przeciwświądowe), krople nadal powinien dostawać...

Dlaczego się wydrapał?
Można ustalić przyczynę tylko drogą eliminacji...
Należy się modlić, żeby ustało w nowym domu.
Pan doktor również ma taką nadzieję :oops:
I na razie nic więcej nie zalecił.

Czuje się podle.

Matwiej wygląda naprawdę fatalnie...
Jest chory...
Jak on wytrzyma tę noc w łazience?
Jak Ewelina przyjmie taką szkaradę. Czy będzie w stanie spojrzeć na niego sercem.

i nie wiadomo dlaczego
Przywiązał się do mnie a ja go porzuciłam.
Nie wyleczyłam...

Proszę o rozstrzelanie mnie na miejscu.
Nie mam nic mądrego do napisania...

Tylko koty są szczęśliwe, bo zostały wypuszczone z pokoju.

To ja będę się bać jutrzejszych relacji.
Tu naprawdę nie ma się z czego cieszyć.

Kurtyna się urwała i zabiła suflera.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lut 22, 2012 23:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Zosiu można pokochać sercem ,tak ja wybrałam Brylanta przecież w schronisku było dużo ładniejszych kotów,ja wróciłam po tego najbrzydszego.Każdy kto go zobaczy jest zdziwiony wyborem ja nawet przez chwilę nie żałowałam.Jestem tylko zła na ten Felv+.Płacz rozumiem bo rozstania bywają cięzkie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lut 22, 2012 23:27 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

czy tego chcemy czy nie to Matwiej swoje odchoruje, bo nie jesteśmy mu w stanie wytłumaczyć co się dzieje. Liczę na to że u nas wszystko się zacznie stabilizować chociaż zdaję sobie sprawę że to może dłużej potrwać. Jutro dla Matwieja ciężki dzień, ale wierzę że da radę. U nas wszystko przygotowane, miski w kuchni, kuwetka w łazience, feliway działa, jutro TZ założy siatki na okna w kuchni na wszelki wypadek.
przy przychylnych wiatrach jutro o tej porze może Matwiej będzie już u nas i za to wszystko trzymajcie mocno kciuki :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lut 22, 2012 23:28 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Powtórzę się znowu - cieszę się, że Matwiej trafił na Was.

A kciuków milion :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro lut 22, 2012 23:33 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Ja też :ok:

Już nie mogę się doczekać jak dojedzie do ewexoxo. Żeby już był u siebie i mógł zacząć się przyzwyczajać. Żeby zrozumiał, że już go nikt nigdzie nie zawiezie, że jest bezpieczny i kochany :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Śro lut 22, 2012 23:46 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Będzie dobrze. Do mnie wczoraj przyjechala kicia ze Śląska - podróżowala w zaklejonym kartonie po bananach i żyje :wink: Za tydzień czeka ją podróż do Bydgoszczy, a parę dni później do Gdańska.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro lut 22, 2012 23:48 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

Musi być.

Ale kciuki trzymaj z nami :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro lut 22, 2012 23:51 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

dokładnie! i trzeba wierzyć, że wszystko się uda :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro lut 22, 2012 23:55 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - w czwartek wielki dzień

:ok: :ok: :ok:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[poprzednia][następna]