OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 21, 2012 12:04 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

hanelka pisze:Trochę zazdroszczę Ci skuteczności... Ja przy Tobie wielka du.. tymczasowa jestem... :(

Aniu, proszę nie mów tak. To nie jest tak jak piszesz.
Wszystko to łut szczęścia.Zawsze wierzę,że gdzieś tam są domy dla naszych kocich podopiecznych tylko muszą się jakoś "zejść". Powolutku.Trzeba ogłaszać, ogłaszać i ogłaszać. Zmieniać tytuły, teksty...A i to nie daje gwarancji na rychły dom. Sami wiecie zresztą o tym.Nie muszę się produkować.

Och tak, Nastunia długo czeka.Od marca/2011 jest u nas.Fakt, ciężko i długo chorowała i późno zaczęłam ją ogłaszać. Miała propozycje domkowe ale to ciągle nie to. Nastka powinna być jedynakiem.Na pewno. Tak jak Kajunia .Bo ona czekała również długo.I doczekała się. Ostatnio rozmawiałam z jej Panią i pytałam jak mama i Kajunia się dogadują usłyszałam radosny śmiech w słuchawce i odpowiedź " są jak dwie siostry i dwie przyjaciółki". Więc warto czekać.

Nastunia troche odżyła jak sie rozluźniło. Dziś zastałam ją śpiącą na fotelu i siedzącą w łazienkowej kuwecie. Nawet wczoraj zawitała do kuchni by w michy spojrzeć i napić się wody.Na małych nożynkach ale wyszła z pokoju. Bo teraz tylko w pokoju mieszkała.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lut 21, 2012 12:10 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

no ale Twoja pierwsza strona już się totalnie nieaktualna zrobiła :wink: - nie zdanżasz kobieto, nie zdanżasz.... :mrgreen:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lut 21, 2012 12:12 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

joluka pisze:no ale Twoja pierwsza strona już się totalnie nieaktualna zrobiła :wink: - nie zdanżasz kobieto, nie zdanżasz.... :mrgreen:

Nie. Na prawdę wstyd mi bo nic nie uzupełnione. :oops: Czasu i chęci braknie. :cry: Ale bardziej czasu.Chęc jest tylko jakos szybko...zasypia. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 21, 2012 18:43 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Dla Witusia :ok: :ok: :ok: :ok:

Mucha ok :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lut 21, 2012 19:35 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

To ja za Witunia, domek nowy, a za Ciebie na końcu :wink:
ale niemniej mocno :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lut 21, 2012 19:37 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Asiu kciuki dla Witka. :ok:
Bardzo miło czytać o jego nowym domu, bo z tego co napisałaś naprawdę kochany. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto lut 21, 2012 20:34 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

dziękuję za kciukasy w imieniu Witunia.
Mam nadzieję,że tak jest i będzie.Mówimy o domkowej miłości.

Jak Wituś pojechał to rozpaczałam czy dadzą mu leki, czy do głaszczą i do karmią bo on kocio specjalnej troski...Bo oczywiście nikt tak nie zadba jak ja :roll: .Córka mnie zbeształa i słusznie zresztą,że Żuk jest kociem specjalnej troski i Witek jest tylko na lekach. Miała rację.

Iwonko, fajnie ,że u Muszki fajnie. :lol: Mam zapytania o nią i nieodmiennie oferuję inne koty. Zostawiając sobie przepytanki na ew rozmowy wstępne.Co by chętnego z mety nie wystraszyć. :roll: Napięcie trzeba dawkować.Chyba czują pismo nosem bo cisza zapada.
TZ nieodmiennie słuchając rozmów adopcyjnych przewraca oczami :roll: i pyta czy ja na pewno chcę kota wyadoptować. Widać w mym słodkim głosie słychać radość i zachętę. Obietnicę wiecznej szczęśliwości kociej.

Ide stado wygłaskać bo dzien mi zszedł na manowce.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 22, 2012 9:38 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Oj te rozmowy z przyszłymi domkami to sztuka wielka. 8O
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lut 22, 2012 9:44 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Za Witunia wielkie kciukasy....
No teraz to już kolej na Nastunię.
I kciukujemy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lut 22, 2012 14:21 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Nastunia czeka. Myślę nad zlikwidowaniem jej chrupek w pokoiku ,to może ruszy na pokoje.Ale poczekam aż Karmel się wykastruje.
Choć raz już taka akcja była i Nastka nie raczyła spożywać obfitych posiłków.Właściwie nie raczyła w ogóle jeść. Więc schudła i pańcia miłościwie znów michę zatargała.Pełną michę+woda.
Puściłam jej ogłoszenia.CA też miał zapuścić z obdarowanego pakietu. Oby, oby coś fajowego się koci trafiło. :ok:

Żuk mnie martwi.Ten co nigdy za chrupy się nie brał wykazuje teraz mocne zainteresowanie nimi. Połączone (niestety) z szmaniem.A jak wiadomo nie wolno mu. I gotowe wymioty są.Wczoraj ogólnie nie za fajnie brzuszkowo znim było.Mocno kuwetkował choć nie obznaczy totalnie domu.Dlatego przeżył :mrgreen: Nie miał też apetytu.Wieczorem wykazał jednak wolę zabawy i mordował...Karmelka :roll: Ganiał aż mu tylko łyskała ogolona dupinka. Jeszcze nie dawno dupinka mocno pawiankową przypomiała.Teraz już podgoiła się.A włos odrasta. Taka kocio-elegancka sie zrobiła.Jutro wet.Więc mocne kciuki potrzebne.
Jemu dom nie zakocony potrzebny. Tylko czy ktoś spojrzy na niego sercem?
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 22, 2012 22:58 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Za Witunia, za Żunia :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lut 23, 2012 6:35 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

No i mam za swoje! Po co wypatrzyłam czarne ,małe i płochliwe?No po cholerę biegło to to przede mną i denerwowało:( Dziś wracając od posesjowej zajrzałam czy jedzenie zjedzone. Stawiam co dzień po drodze miseczkę.A tam siedzi bure dorosłe .Co to uszy położyło po sobie ale nie zamierzało ustąpić.Syczało czarne najeżone .A w zasiekach w bezpiecznej odległości pałętało sie...rude w wieku czarnucha. Co to taka mała miseczka nereczek.tam nawet pysia nie wepchnie inny kot.Tylko jeden mógł zjeść.Dałam chrupek i puszkę.Pokiciałam.Uff, nie przyszło żadne.

Posesjowa czekała na mnie już na ośnieżonym trawniku.Dopiekły jej mrozy. Brudnego nie widziałam.Choć mam andzieję,że przychodzi.

Dziś sądny, porankowy dzień.Żuk i Karmel na głodniaka muszą być.Jeden badania, drugi kastracja.Mały głód to nic przy głodnym Żuku. Wszystko, dosłownie wszystko musiało być omiecione,umyte i sprzątnięte.zastałam go jak wyskrobywał z kuchenki resztkę zaschniętego jedzenia dla dzikunów. Więc rankiem mocno bladym mam juz wysprzątaną kuchnię na tip-top.Teraz ide ogarniać sikuny.

Kciuki za obu poprosze.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 23, 2012 7:14 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

No tak znów samochwała wstała :mrgreen: pełną gebą :lol:
Nawet pranie...włączyłam.Nawet cichy kociarki karmiącej bo o samochód sie wyświechtałam.Co za mało myślący tak blisko płotu stawia autu?.Jak przyjdę jutro wypachniona i czysta to mnie koty nie poznają.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 23, 2012 7:45 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Asiu, za twoj sposób bycia :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lut 23, 2012 9:03 Re: OTW5- f:54,55,71...I Wituś pojechał do DS-kciuki;)

Asiu :1luvu: jest powiększona ilość kciuków - za Witusia w nowym domku :ok: za Żunia :ok: za Karmelka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]