strelicja pisze:No, no, najbardziej leniwego kota to ja mam
Będzie konkurs ...to się zobaczy, który bardziej ...

o ... takiego mam "leniwca"...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LSVC pisze:A tak przy okazji to można prosić fotki Bubusia?...stęskniłam się za tym słodkim wielkogabarytowym przystojniakiem...
mar9 pisze:no wiesz, skoro można zjeść na leżąco to po co marnować energię na stanie...
![]()
![]()
rudy kociak pisze:Kropka nie zabijaj-na nieżyjące koty nie można głosować i nie zabijaj siebie-bo trzeba będzie szukać nowych domów całej bandzie,a przed wiosennym wysypem kociąt będzie to trudne
rudy kociak pisze:Kropka nie zabijaj-na nieżyjące koty nie można głosować i nie zabijaj siebie-bo trzeba będzie szukać nowych domów całej bandzie,a przed wiosennym wysypem kociąt będzie to trudne
Gibutkowa pisze:Kropek by się dogadał z Kraksą - Kraksa to pies Ulv, pies z całkiem sparaliżowanym tyłem ale według naszej teorii Kra to tajny projekt wojskowy (mieli ją użyć jako broni niszczącej ale uciekła z laboratorium i trafiła do Ulv). Kraksa ma na koncie 3 lodówki (jak pierwszy raz byłam u Ulv to nie mogłam zrozumieć czemu jej lodówka ma w drzwiach wgniecenie jakby w nią taran walnął i jest zamknięta... na kłódkę), kilka kompletów pasów do samochodu, pół drzwi wejściowych (widziałam pięknie wyjedzone), Kra zjadła butelkę domestosa, dwie szklane butelki (rzygnęła szkłem, Ulv prawie na zawał zeszła a Krze nic nie było), potrafi sobie sama otwierać puszki z żarciem albo zjeść w 5 minut 2 kilo zamrożonego na kość kurczaka
Kraksa poruszając się na wózeczku wygrywa często w psich biegach po górach (a jak przegrywa to tylko dlatego że Ulv jest w gorszej kondycji), no.. a jak są na wyjeździe to często śpią w schroniskach czy jakichś innych noclegach no i Kra ma wykupione OC bo już raz zdemolowała drzwi w takim schronisku
Także myślę że to jest taki psi odpowiednik Miszczunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 183 gości