Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 19:15 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

strelicja pisze:No, no, najbardziej leniwego kota to ja mam :wink:

Będzie konkurs ...to się zobaczy, który bardziej ... :mrgreen:

Obrazek

o ... takiego mam "leniwca"...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lut 20, 2012 19:25 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

A tak przy okazji to można prosić fotki Bubusia?... :1luvu: stęskniłam się za tym słodkim wielkogabarytowym przystojniakiem...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lut 20, 2012 19:26 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

LSVC pisze:A tak przy okazji to można prosić fotki Bubusia?... :1luvu: stęskniłam się za tym słodkim wielkogabarytowym przystojniakiem...

Jak się trochę ogarnę, to muszę pozgrywać nowe zdjęcia Bubencjusza i wstawię na jego wątku...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lut 21, 2012 7:08 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:

Obrazek

no wiesz, skoro można zjeść na leżąco to po co marnować energię na stanie...
:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lut 21, 2012 9:31 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

mar9 pisze:no wiesz, skoro można zjeść na leżąco to po co marnować energię na stanie...
:ryk: :ryk: :ryk:

No właśnie widać na zdjęciu, gdzie się kumuluje w kocie ta "niezmarnowana" energia ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ostatni wyjazd do weta z Bubusiem prawie mi urwał rękę ... :twisted: zważyłam - z transporterem około 12 kg :strach: :strach: :strach:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto lut 21, 2012 17:57 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

katarzyna1207 pisze:

Obrazek

To rzeczywiście, odpadam na przedbiegach :mrgreen:

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Wto lut 21, 2012 20:04 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

No Bubusiu, nieźle sobie życie ułożyłeś :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 22, 2012 1:58 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Zaraz się zabiję ... albo Miszczunia ... albo przyjedzie policja (obawiam się, że sąsiedzi w końcu nie zdzierżą i wezwą :evil:) - jest 2 w nocy i WSZYSTKIE futra mają odpał, akcja zainicjowana oczywiście przez Miszcza Demolki :roll: Łomot jest na całą klatkę schodową - mam metalowe drzwi wejściowe, Miszczu bierze rozbieg przez cały przedpokój i wali w te drzwi kopytami - dokładnie tak jak koń .. :mrgreen: Odwraca się w powietrzu w locie tyłem, wyskakuje w powietrze i wierzgając wali tylnymi łapami w drzwi ... :strach: :strach: :strach: Zamknięty w łazience drze mordę i właśnie wyszarpał całą uszczelkę... Reszta próbuje naśladować ćwicząc przeloty po kanapach, parapetach i blacie kuchennym ... A ja się okopałam w pokoju z kompem ... bo spać się nie da ... :evil: :evil: Mam cukierki ...głodem mnie nie wezmą ... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lut 22, 2012 8:46 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Ale hardcore 8O Ty to masz chyba nerwy ze stali :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 22, 2012 12:42 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Kropka nie zabijaj-na nieżyjące koty nie można głosować i nie zabijaj siebie-bo trzeba będzie szukać nowych domów całej bandzie,a przed wiosennym wysypem kociąt będzie to trudne 8)

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro lut 22, 2012 13:38 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

rudy kociak pisze:Kropka nie zabijaj-na nieżyjące koty nie można głosować i nie zabijaj siebie-bo trzeba będzie szukać nowych domów całej bandzie,a przed wiosennym wysypem kociąt będzie to trudne 8)

Zwracam uwagę na fakt że znalezienie domu dla TEJ bandy graniczy z cudem 8)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 22, 2012 16:33 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

rudy kociak pisze:Kropka nie zabijaj-na nieżyjące koty nie można głosować i nie zabijaj siebie-bo trzeba będzie szukać nowych domów całej bandzie,a przed wiosennym wysypem kociąt będzie to trudne 8)

słuszna uwaga,dzięki za przypomnienie i kłaniam się z szacunkiem :lol: najprawdziwsza prawda :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Śro lut 22, 2012 16:53 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Kropek by się dogadał z Kraksą - Kraksa to pies Ulv, pies z całkiem sparaliżowanym tyłem ale według naszej teorii Kra to tajny projekt wojskowy (mieli ją użyć jako broni niszczącej ale uciekła z laboratorium i trafiła do Ulv). Kraksa ma na koncie 3 lodówki (jak pierwszy raz byłam u Ulv to nie mogłam zrozumieć czemu jej lodówka ma w drzwiach wgniecenie jakby w nią taran walnął i jest zamknięta... na kłódkę :roll: ), kilka kompletów pasów do samochodu, pół drzwi wejściowych (widziałam pięknie wyjedzone), Kra zjadła butelkę domestosa, dwie szklane butelki (rzygnęła szkłem, Ulv prawie na zawał zeszła a Krze nic nie było), potrafi sobie sama otwierać puszki z żarciem albo zjeść w 5 minut 2 kilo zamrożonego na kość kurczaka :mrgreen: Kraksa poruszając się na wózeczku wygrywa często w psich biegach po górach (a jak przegrywa to tylko dlatego że Ulv jest w gorszej kondycji), no.. a jak są na wyjeździe to często śpią w schroniskach czy jakichś innych noclegach no i Kra ma wykupione OC bo już raz zdemolowała drzwi w takim schronisku :roll: Także myślę że to jest taki psi odpowiednik Miszczunia ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 22, 2012 17:13 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Ło matko i córko!!! 8O

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Śro lut 22, 2012 18:54 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

Gibutkowa pisze:Kropek by się dogadał z Kraksą - Kraksa to pies Ulv, pies z całkiem sparaliżowanym tyłem ale według naszej teorii Kra to tajny projekt wojskowy (mieli ją użyć jako broni niszczącej ale uciekła z laboratorium i trafiła do Ulv). Kraksa ma na koncie 3 lodówki (jak pierwszy raz byłam u Ulv to nie mogłam zrozumieć czemu jej lodówka ma w drzwiach wgniecenie jakby w nią taran walnął i jest zamknięta... na kłódkę :roll: ), kilka kompletów pasów do samochodu, pół drzwi wejściowych (widziałam pięknie wyjedzone), Kra zjadła butelkę domestosa, dwie szklane butelki (rzygnęła szkłem, Ulv prawie na zawał zeszła a Krze nic nie było), potrafi sobie sama otwierać puszki z żarciem albo zjeść w 5 minut 2 kilo zamrożonego na kość kurczaka :mrgreen: Kraksa poruszając się na wózeczku wygrywa często w psich biegach po górach (a jak przegrywa to tylko dlatego że Ulv jest w gorszej kondycji), no.. a jak są na wyjeździe to często śpią w schroniskach czy jakichś innych noclegach no i Kra ma wykupione OC bo już raz zdemolowała drzwi w takim schronisku :roll: Także myślę że to jest taki psi odpowiednik Miszczunia ;)

:mrgreen: :mrgreen: Widziałam zdjęcia efektów działalności Kry ... :strach: :strach: :strach: Edyta, pewnie nie pamiętasz relacji z mojej pierwszej wizyty u weta po tym, jak Kropencjusz przyjechał do Bielska ... Diagnoza m. in brzmiała "zanik mięśni nóg tylnych"... :ryk: :ryk: :ryk: I chodziło o te kopyta, którymi w nocy walił w drzwi ...
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]