Parys,Abi w DS.Huciane koty.Są i psy...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 16:55 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

W rzeczywistości duużo ładniejsza niż na zdjęciach. Ma taki niewinne spojrzenie;)
Gdybym nie miała już trzech szkrabów, na pewno bym ją adoptowała, albo przynajmniej na tymczas;)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Pon lut 20, 2012 18:24 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Abi zaszczepiona.Byłyśmy w lecznicy, Abi ma obcięte pazurki, bo już zdążyły urosnąć.Wetka przyznała, że Abi nie ta sama :lol: , o wiele spokojniejsza, taka już domowa.Zdrowiutka, śliczna i w ogóle kochana.Biedactwo bało się badań, wtulała się we mnie i obejmowała łapkami. Mnie już ufa, wie, że jej nie skrzywdzę.
Biorę Abi do pokoju jak najczęściej, a ona bardzo lubi leżeć na kanapie.Wygina się, ziewa, obserwuje moje koty i jest bardzo spokojna.Teraz malutkie peany na cześć moich kotów, one są idealne dla tymczasów.Zero agresji, nie zaczepiają, zostawiają nowego przybysza w spokoju.Nigdy nie było konfliktów, warkotów, syków, naprawdę.Gdybym mogła wypuścić Abi, na pewno już dawno biegałaby z nimi i spała na łóżku.Zrobiłam kilka zdjęć z moimi rezydentami.Żaden kot nie zbliżył się do Abi zbyt blisko, żaden jej nie straszył, po prostu ją obejrzały i poszły się bawić.Abi też się ich nie bała.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Kasia ma rację, ona jest w realu ładniejsza, ale wilczki nie są fotogeniczne.Mój aparat też jest kiepski, to stara, popsuta już cyfrówka, ale i tak widać, że ładniutkie to, prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lut 20, 2012 19:10 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Oj ładniutkie, bardzo ładniutkie :lol:
I nie wygląda na to, żeby bała się dorosłych kotów

psotny kot

Od: Pt sty 13, 2012 20:22

Post » Pon lut 20, 2012 20:18 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Nie boi się, z resztą moich kotów żaden tymczas się nie bał.
Bardzo lubię tę kotkę, to jeszcze takie kocie dziecko.Na zdjęciu widać, że w porównaniu z Czarusiem jest malutka.

ewar

Post » Pon lut 20, 2012 20:44 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Tak, właśnie na to zdjęcie zwróciłam uwagę :wink: , wydawało mi się, że jest większa.

psotny kot

Post » Pon lut 20, 2012 20:46 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Katalina pisze:Gdybym nie miała już trzech szkrabów, na pewno bym ją adoptowała, albo przynajmniej na tymczas;)

Tymczasu to ona raczej nie potrzebuje, ma najlepszy :ok:

psotny kot

Post » Pon lut 20, 2012 20:54 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Dzięki :1luvu: , ale nie jestem teraz dobrym DT. Łazienka to nie jest najlepsze wyjście, ale tak na razie być musi.Coś się pomyśli :P

ewar

Post » Pon lut 20, 2012 21:47 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Dobre wieści od Was :lol: malutka fajniusia, to zdjęcie z Czarusiem super. Ewcia Twoja łazienka to super lokum w porównaniu z tym w którym Abi mieszkała dotychczas :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto lut 21, 2012 7:11 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Ewan, ale ja widzę jaka ona jest szczęśliwa, kiedy sobie leży na kanapie, obserwuje moje koty, bawi się ze mną.

ewar

Post » Wto lut 21, 2012 13:56 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Dom to dom, że się tak inteligentnie wypowiem :wink: Mała Abi dotąd uciekała do łazienki, do swojego azylu, a teraz odwrotnie :P Ucieka do pokoju.Uwielbia leżeć na moich kolanach, MRUCZY pięknie, chce się bawić sznureczkiem, albo wędką, no słodziutka jest.A Czaruś, moje kochane kocisko leży sobie na boczku na ławie i przygląda się Abi.Chyba czuje, że nie wolno się im dotykać, chociaż trochę przesadzam z ostrożnością, wiem.Abi była też chwilę na balkonie, bo jest tak wiosennie, słonecznie i ciepło, że aż miło.
Abi fantastycznie zniosła szczepienie, to w ogóle nieprzyzwoicie zdrowy kotek. Mieszkała w piwnicy, a nie miała pchełek, świerzbu, kociego kataru, nic :lol: No i testy też wyszły negatywne, ale fajnie, prawda?
Brzuszek jeszcze nie zarósł
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Przy spodniach są troczki Obrazek

ewar

Post » Wto lut 21, 2012 19:53 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Poszłam do lecznicy, a Abi zamknęłam w pokoju.Była grzeczna, nic złego nie zrobiła.Ona już teraz mruczy na sam mój widok.Co znaczy poświęcić kotu trochę czasu.Dostała posłanko w kotki i chyba się jej podobało.
Obrazek

ewar

Post » Wto lut 21, 2012 20:18 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Piszę teraz post,a Abi siedzi u mnie na kolanach. Łapki ma na biurku i z zainteresowaniem patrzy na moje palce wędrujące po klawiaturze.Kasia (Katalina) nie poznałaby teraz Abi.To nie ta kotka.

ewar

Post » Wto lut 21, 2012 21:32 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

To może się wproszę na jakieś odwiedziny? Śledzę jej wątek i mam naprawdę do niej słabość;)
Trzeba jej znaleźć super domek...i wrażliwych ludzi którzy wzbudzą w niej zaufanie i na których widok też będzie mruczeć;)
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Wto lut 21, 2012 21:47 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Ależ zapraszam ! Zrobiłam trochę zdjęć w łazience, jutro wkleję, dzisiaj już jestem zmęczona.Abi bawi się przecudnie, jest kochanym szkrabem :1luvu:

ewar

Post » Śro lut 22, 2012 7:05 Re: Parys w DS! Nela i szylkrecia w lecznicy.Abi u mnie.

Obiecane zdjęcia
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Teraz biedactwo siedzi samo w łazience i domaga się wypuszczenia, ale na razie nie mogę tego zrobić :cry:

ewar

[poprzednia][następna]