meggi 2 pisze:Bożenko dziś w południe poleciał jako priorytet Ornipural, mam nadzieje, że pomoże biduli.

Właśnie doszedł-bardzo dziękujemy,zaraz będziemy się kłuć,trzymajcie kciuki,bo już się boje jak to będzie
I dziękuję za niespodziankę

co myslicie o tym:
viewtopic.php?f=27&t=139354w tym roku muszę zabezpieczyc balkon na pietrze, żeby mozna było je wypuszczać na taras .A i sie wietrzyc bedzie przy okazji jak balkon zabezpieczę lepiej i dłużej Ciagle kasy brakuje,a tu taniej niz w sklepie internetowym,więc może warto skorzystać

(juz sie dowiedziałam,ze siatka jest "niepewna"moze sie dac przegryźć",no ja z moimi kalekami ryzykowac nie mogę,bo jak Lepek-slepy zjeci, czy Saszka bez łapy to nie dadza rady nawet "jakoś"zlecieć

No nic, jak bede miała jakis "wplny"grosz,w co watpie to rybacka siatke kupimy..na razie sobie pomarzę,a szkoda, bo mam dwa duze balkony na pietrze,przy czybkach iglaków,kociambry by miały tam fajne sjesty...wszystko w drewnie,swieze powietrze....
Mam "wkurw"dzisiaj
dostalam odpowiedź w sprawie mojej pracy ,a własciwie płacenia mi składek i pensji ze starostwa.Tyle czasu czekali z odpowiedzia i dzisiaj dostałam info,ze wysyłaja zapytanie do Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej o interpretacje nowych przepisów
Ustawa mówi,ze ZRZ moze byc kazda osoba niekarana, która spełnia wymogi ustawy(my spełniamy),majaca stałe źródło utrzymania(mój maz ma umowe o prace)i maja kwalifikacje jak ZRZ.I oczywiscie MY MAMY.Normalnie zdurniec idzie z tymi "darmozjadami",maja zamykac DD i oddawac dzieci do rodzin zastepczych, jelsi nie moga dzieci byc z rodzicami biologicznymi.A tu...Od 11 lat jak mieszkam utworzyli tylko jedna rz NIESPOKREWNIONA, KTÓRA MIMO CHCECI DOSTANIA KOLEJNEGO DZIECKA NIE DOSTAŁA GO,A MY MIELISMY TYLE DZIECI I TERAZ MAJA "PUSTKI"DO rz,,A 2 dd PRZEPEŁNIONE I DZIECI WYSYŁAJA DO INNYCH PLACÓWEK

No i teraz musimy czekac na odpowiedx do starostwa Ministerstwa....maja do 30dni

Normalnie szlag by to trafił,ale wazne,żeby pozytywnie.Dostalismy wszystkie papiery pozytywne o nas, więc nie bardzo maja jak teraz odmówić