kot ewar jest w Stalowej woli
a chetni do adopcji -najczęściej są w Warszawie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:no to nie wiem![]()
wysyłamy tam kota z Wólki?
a co jak nie znajdzie DS?
i kto na miejscu podejmie się współpracy z tym DT? to najtrudniejsze
chyba, ze się zarejestruje na MIau i będzie pisał na wątku -to wtedy można będzie to jakoś może ogarnąć
i ktoś na wizytę tam potrzebny
jaka to cześć Warszawy?
issey32 pisze:A co z tą Panią ze Śródmieścia, od niezabezpieczonego balkonu? Czy jamkasica rozmawiała z Nią?
joluka pisze:Patmol pisze:jeśli nie miałybyście nic przeciwko temu - to może ta pani zgodziłaby się wziąć kota z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=139245&start=0 on jest w Warszawie, rudy, w typie brytyjczyka, ale plusowy
zostawiony w lecznicy do uśpienia
w lecznicy czekają na jakiś dom dla niego; joluka jest z Warszawy założyła mu wątek, mogłaby pewnie jakoś pilotowac jego DT w Warszawie
nakolankowy, przytulak,
w dwa miesiące miałby sznse na dom
a tak -to nie wiadomo co z nim będzie
Patmol - dzięki wielkie! jesteś przekochana- ale żeby było śmieszniej, to ja przesłałam Rondzie namiar na tę osobę z Warszawy, która chce tymczasować....
![]()
nie mogę dać gwarancji, że Wafelek zabrany na DT znajdzie DS - kiedykolwiek...- z ogłoszeń zero odzewu, u Ewar np. białaczkowy Czaruś, cudny długowłosy rudzielec w typie rasy od wielu, wielu miesięcy szuka DS...
- nie mogę wmanewrować nikogo w DT, bo może to być ogromnie długi DT....
[URL=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=138694][IMG]http://i.picasion.com/pic50/3f3c8dbd5f941181386c4b0dea15c4f4.gif[/IMG][/URL]
Randa pisze:Lawenda i Jotka mieszkaja u bardzo zwierzolubnych ludzi pod Białymstokiem, do towarzystwa mają wielkiego ciapowatego berneńczyka i małą kundelkę Balbinkę. Wszyscy od pierwszego spojrzenia w sobie zakochani. Ci państwo to małżeństwo w średnim wieku, budują obok swojego domu nowy wypasiony dom i mają zmartwienie, że na pewno psów i kotów nazbierają, bo tyle tej biedy. Ciepła tam tyle, że lepiej trafić nie mogły. Pan ma wysyłać mms-y.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości