Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 17:47 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

dziwne to i straszne, to juz miesiąc prawie
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lut 20, 2012 17:58 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Ten Brwinów, jak najbardziej.

Jak ktoś mógł je wyrzucić? Też zadaję sobie to pytanie, bo w głowie mi się nie mieści takie okrucieństwo. W szczegóły na forum publicznym nie chciałabym się wdawać, bo groził by mi dożywotni ban i kara chłosty za wyrażanie się językiem cokolwiek niekulturalnym.

Żeby uprzedzić wszystkich wątpiących - o tym, ze kotów nie ma, dowiedziałam się w sobotę, przypadkiem. Do tej pory byłam okłamywana i zapewniana, że wszystko ok, że koty się bawią, zdrowo jedzą i czują się świetnie... Dlatego poszukiwania zaczynam po miesiącu. Wcześniej nie wiedziałam...
Junior, Lucjan, Dżekson - za Tęczowym Mostem...

groszkowa

Od: Nie lis 08, 2009 21:30

Post » Pon lut 20, 2012 18:14 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

groszkowa pisze:Ten Brwinów, jak najbardziej.

Jak ktoś mógł je wyrzucić? Też zadaję sobie to pytanie, bo w głowie mi się nie mieści takie okrucieństwo. W szczegóły na forum publicznym nie chciałabym się wdawać, bo groził by mi dożywotni ban i kara chłosty za wyrażanie się językiem cokolwiek niekulturalnym.

Żeby uprzedzić wszystkich wątpiących - o tym, ze kotów nie ma, dowiedziałam się w sobotę, przypadkiem. Do tej pory byłam okłamywana i zapewniana, że wszystko ok, że koty się bawią, zdrowo jedzą i czują się świetnie... Dlatego poszukiwania zaczynam po miesiącu. Wcześniej nie wiedziałam...

Kim jest osoba ,która miała dowiesc koty,znasz ją ,bo może warto ostrzec innych :roll:
edith:doczytałam na zaginionych :?
Ostatnio edytowano Pon lut 20, 2012 18:16 przez kotx2, łącznie edytowano 1 raz
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lut 20, 2012 18:15 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

Dziewczyny z okolic Brwinowa. Udostępniajcie wydarzenie na FB.

Link dopisałam w swoim poście w tym wątku.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon lut 20, 2012 18:41 Re: Koty Brwinów.Ktoś pomoże przed zimą? Brakuje karmy, budek.

groszkowa pisze:Ten Brwinów, jak najbardziej.

Jaki to mniej więcej odcinek :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lut 20, 2012 19:16 Re: Koty Cm. Brwinów. Proszę o pomoc, karmę dla tych kotów.

groszkowa pisze:Wiem, którędy auto mogło jechać, jest to trasa długości 20 km. Nie wiem, gdzie mogła je wyrzucić, mogła pojechać również gdzie indziej, albo skręcić w las... Nie wiem, dlaczego to zrobiła i nie jestem w stanie wyciągnąć z niej informacji, gdzie to zrobiła. Poza "na co ci koty potrzebne" i "lepiej ci bez nich" a także "lepiej martw się swoim zdrowiem, a nie kotami", nic innego od niej nie usłyszałam i nie usłyszę. Musiała je wyrzucić gdzieś przed przyjazdem do siebie do domu, bo kiedy w sobotę (po tym, jak się dowiedziałam, że kotów u babci nie ma), natychmiast ruszyliśmy na odsiecz, a kuwety były nie ruszone (tzn w takim stanie, w jakim je wydaliśmy), do tego ilość żwirku w worku wskazywała raczej na nieużywanie...

Trasa Brwinów - Józefina, obwodnicą przez Milanówek, Grodzisk Mazowiecki, Adamowiznę, Odrano Wolę, Zapole, Musuły i Wycinki Osowskie. Z Grodziska obok cmentarza ulicą Monwiła, Osowiecką, Mazowiecką.
Junior, Lucjan, Dżekson - za Tęczowym Mostem...

groszkowa

Od: Nie lis 08, 2009 21:30

Post » Pon lut 20, 2012 19:27 Re: Koty Cm. Brwinów. Proszę o pomoc, karmę dla tych kotów.

Co za skur... Jaki ten ktoś miał w tym cel? :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon lut 20, 2012 19:31 Re: Koty Cm. Brwinów. Proszę o pomoc, karmę dla tych kotów.

edii pisze:Co za skur... Jaki ten ktoś miał w tym cel? :evil:

Tu viewtopic.php?f=1&t=135270&p=8597868#p8597868
groszkowa wyjaśnia dlaczego.
Obrazek

Mulesia

Post » Pon lut 20, 2012 20:24 Re: Koty Cm. Brwinów. Proszę o pomoc, karmę dla tych kotów.

Koszmar! :evil:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Pon lut 20, 2012 21:34 Re: Koty Cm. Brwinów. Pomóż przetrwać zimę. Potrzebna karma

W głowie się nie mieści :( Co za okrucieństwo :evil:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lut 20, 2012 23:22 Re: Koty Cm. Brwinów. Pomóż przetrwać zimę. Potrzebna karma

przykre :| biedne koteczki :(

Cassi_

Od: Nie sie 28, 2011 17:58

Post » Wto lut 21, 2012 15:12 Re: Koty Cm. Brwinów. Pomóż przetrwać zimę. Potrzebna karma

brwinowskie koteczki przypominają się

Anna Rylska

Post » Wto lut 21, 2012 15:16 Re: Koty Cm. Brwinów. Pomóż przetrwać zimę. Potrzebna karma

Anna Rylska pisze:brwinowskie koteczki przypominają się

O. Tak.
Zima jeszcze nie odpuściła.
Obrazek

Mulesia

Post » Pt lut 24, 2012 17:42 Re: Koty Cm. Brwinów. Pomóż przetrwać zimę. Potrzebna karma

w górę cmentarniaczki :kotek:

Anna Rylska

Post » Pt lut 24, 2012 19:00 Re: Koty Cm. Brwinów. Proszę o pomoc, karmę dla tych kotów.

groszkowa pisze:
groszkowa pisze:Wiem, którędy auto mogło jechać, jest to trasa długości 20 km. Nie wiem, gdzie mogła je wyrzucić, mogła pojechać również gdzie indziej, albo skręcić w las... Nie wiem, dlaczego to zrobiła i nie jestem w stanie wyciągnąć z niej informacji, gdzie to zrobiła. Poza "na co ci koty potrzebne" i "lepiej ci bez nich" a także "lepiej martw się swoim zdrowiem, a nie kotami", nic innego od niej nie usłyszałam i nie usłyszę. Musiała je wyrzucić gdzieś przed przyjazdem do siebie do domu, bo kiedy w sobotę (po tym, jak się dowiedziałam, że kotów u babci nie ma), natychmiast ruszyliśmy na odsiecz, a kuwety były nie ruszone (tzn w takim stanie, w jakim je wydaliśmy), do tego ilość żwirku w worku wskazywała raczej na nieużywanie...

Trasa Brwinów - Józefina, obwodnicą przez Milanówek, Grodzisk Mazowiecki, Adamowiznę, Odrano Wolę, Zapole, Musuły i Wycinki Osowskie. Z Grodziska obok cmentarza ulicą Monwiła, Osowiecką, Mazowiecką.

Biedaki bardzo podobne do moich kotów , czy jeszcze żyją .... :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]