Ale zaczynam się martwić, że na koniec miesiąca nie będzie czym dzielić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:Witam![]()
Chyba można wykreślic z listy na luty kota, o którym pisała Ksenka - będzie miejsce dla innego![]()
Dziękuję, że chciałyście Jej pomóc.
Cytuję z jej wątku dzisiejszą wiadomość:ksenka pisze: A te dobre to takie ze wet powiedział ze jeśli rana jest taka stara to nic nie należy robić. Tkanka zabliźniła się i nawet jesli coś tam wpadnie to go nie boli
Kastracja sie przyda, ale to chyba sama dam rade hihi:)
biedronkas pisze:Mruczek ma FIPa..... Od 3 tygodni dostawał antybiotyki, nie było polepszenia. Dopiero na ceporexie zareagował zwiększeniem temp. i glutkami z noska. Zrobiono badanie krwi, dziś USG. Nazbierało mu się płynu w brzuszku. Czytam wątki o FIPie i niestety kociak ma również inne objawy tej choroby. Na razie ma apetyt, biega.
lidka02 pisze:Moja Niunia też miała FIPa test wyszedł dodatni pojechała do DT miała mieć powtórzony test i miała jechać do hospicjum w Toruniu .DT powtórzył jej test po 5 tygodniach i wyszło ujemnie .I Niunia jutro do mnie wraca ......może nie będzie u was tez tak źle ...
OlaLola pisze:OlaLola pisze:Szukam DT dla kota ( płeć nieznana ), który błąka się na niedaleko miejsca gdzie mieszkam ( Tarnowskie Góry - górny śląsk). Kot to podobno tri kolor ( co wskazywałoby na kotkę), ale słyszałam też jest łaciaty... Kicia nie ma oczka, jest bardzo pro ludzka, jest dokarmiana, ale nie ma gdzie spać... Póki co jak się pojawi ludzie, którzy ją dokarmiają mają do mnie dzwonić, nie ma jednak gdzie kota dać...nie wiadomo gdzie kotka śpi, dostaje tylko jeść...
Oto kotka i jej wątek:
Oto wątek:
viewtopic.php?f=13&t=139164
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Moja Niunia też miała FIPa test wyszedł dodatni pojechała do DT miała mieć powtórzony test i miała jechać do hospicjum w Toruniu .DT powtórzył jej test po 5 tygodniach i wyszło ujemnie .I Niunia jutro do mnie wraca ......może nie będzie u was tez tak źle ...
Lidka mieliscie test na FIV,nie FIPaa to różnica
Werneu pisze:Serdecznie dziękujemy za wsparcie naszego dzielnego Rafaela.
Teraz niestety mamy kolejną akcję gdzie mamy ok. 60 kotów viewtopic.php?f=1&t=139311
kilka z nich ma problemy z oczami, jedna kotka uszkodzone oba oka,
jeden ma oczko do amputacji, którego zabrałyśmy, kilka w domu pozostałych ma też widoczne zmiany i blizny, wrzody na oczach. Jak tylko będę miała zdjęcia to podeślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, squid i 163 gości