KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 10:39 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Ala, jak wyżej napisała Monika wątek ten zostaw stworzony w celach informacyjnych, więc zbędne są Twoje komentarze ile to P Zdenia mnie prosiła, gdybym mogła pomogłabym, zresztą nie ma przymusu i tłumaczyć się nie muszę, a stadko o którym mówisz to inne anieżeli to które ja sterylizowałam.
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon lut 20, 2012 11:00 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Marea pisze:Ala, jak wyżej napisała Monika wątek ten zostaw stworzony w celach informacyjnych, więc zbędne są Twoje komentarze ile to P Zdenia mnie prosiła, gdybym mogła pomogłabym, zresztą nie ma przymusu i tłumaczyć się nie muszę, a stadko o którym mówisz to inne anieżeli to które ja sterylizowałam.

Aby uściślić to o tą gromadę chodzi właśnie,nie masz aktualnych informacji,Marzena niepotrzrebnie sie unosisz,napisałam tylko fakt który znam od Zeni,dobrze wiesz,że tak było,wiecznie powtarzałas,,Pani Zdeniu całego świata nie zbawimy,,Masz rację ten watek jest w celach informacyjnych a więc napisałam ,że Twoja informacja jest już nieaktualna jeżeli chodzi o te koty i tyle,wiesz tu chodzi o to ,żeby rozwiązać problem a nie o Twoją urażona dumę.

Ala J

Od: Śro sty 27, 2010 14:32

Post » Pon lut 20, 2012 11:25 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Marlon pisze:
Ala J pisze:Marea napisała: Gdańsk, Hallera, stadko przy działkach, nieopodal stacji Lotos, wszytskie kotki zostały wysterylizowane, stanu obecnego nie znam, część nie żyje. Oba powyższe miejsca dokarmia Pani Zdenia. Cała masa kociaków poszła do adopcji.

Stado się powiększyło o jesienne mioty 2011,kotek kilka do wysterylizowania w tym jedna kotka ze starym złamaniem łapki przedniej którą ciągnie bezwładnie po ziemi,Pani Zenia potrzebuje pomocy przy łapaniu,bez klatki nic nie zrobi.

Ala, klatke moge pozyczyc Tobie czy Marzenie, na pilota jest to lapanie bedzie sprawniejsze.
Zenia będzie dzwoniła do Ciebie w sprawie klatki i dzięki za pomoc.

Ala J

Post » Pon lut 20, 2012 13:26 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Ala J pisze:Aby uściślić to o tą gromadę chodzi właśnie,nie masz aktualnych informacji,Marzena niepotrzrebnie sie unosisz,napisałam tylko fakt który znam od Zeni,dobrze wiesz,że tak było,wiecznie powtarzałas,,Pani Zdeniu całego świata nie zbawimy,,Masz rację ten watek jest w celach informacyjnych a więc napisałam ,że Twoja informacja jest już nieaktualna jeżeli chodzi o te koty i tyle,wiesz tu chodzi o to ,żeby rozwiązać problem a nie o Twoją urażona dumę.

bez komentarza :roll:
co było ja wiem najlepiej i zbędne jest przytaczanie przez Ciebie :roll: chyba mało kogo te szczegóły interesują a Ty je wylewasz na każdym kroku, chcesz, masz możliwości - pomagaj i nie wypominaj innym to co robią lub czego nie robią :roll: Amen
Obrazek

Marea

Post » Śro lut 22, 2012 18:45 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Czy jest ktos z Przerobki?
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Pon lut 27, 2012 9:34 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Ivcia pisze:Czy jest ktos z Przerobki?

Ja nie jestem,ale bywam na Stogach a tam się jedzie przez Przeróbkę(jeśli czegoś nie pomyliłam)
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon lut 27, 2012 9:43 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Ala J
Mam stado do wykarmienia w domu,pod domem,pomagam w karmieniu kotów na Dolnym Mieście,pomagam babci stamtąd,która nie ma co jeść a zbiera koty z ulicy.Przepraszam,ale nie mam karmy na zbyciu i nikomu nie obiecywałam jej dowiezienia.Mogę pomóc w sterylizacji i to wszystko.Moje auto nie jeździ na wodę.do Gdanska mam 25 km w jedną stronę.Przepraszam,ale nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego,bo nie starcza mi kasy,sił i czasu.
Jestem chętna,ale w większości przypadków sytuacja mnie przerasta.Nie jest tak,że mi się nie chce tylko nie daję rady ogarnąć domu,pracy i stada kotów w domu.Przepraszam,jeśli Cię zawiodłam i przepraszam Monia że się rozpisałam,ale czasem trzeba sobie pewne sprawy wyjaśnić zanim się nie zrobi z tego wielkie G.....
Obrazek

aga marczak

Post » Pon lut 27, 2012 15:26 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

aga marczak pisze:
Ivcia pisze:Czy jest ktos z Przerobki?

Ja nie jestem,ale bywam na Stogach a tam się jedzie przez Przeróbkę(jeśli czegoś nie pomyliłam)

Nie pomylilas ;)
Pytam, bo zapodzialy mi sie juz dwa koty podworkowe - zwlok nie znaleziono, myslalam, ze moze ktos wylapal :roll:
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Pon lut 27, 2012 15:42 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

aga marczak pisze:Ala J
Mam stado do wykarmienia w domu,pod domem,pomagam w karmieniu kotów na Dolnym Mieście,pomagam babci stamtąd,która nie ma co jeść a zbiera koty z ulicy.Przepraszam,ale nie mam karmy na zbyciu i nikomu nie obiecywałam jej dowiezienia.Mogę pomóc w sterylizacji i to wszystko.Moje auto nie jeździ na wodę.do Gdanska mam 25 km w jedną stronę.Przepraszam,ale nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego,bo nie starcza mi kasy,sił i czasu.
Jestem chętna,ale w większości przypadków sytuacja mnie przerasta.Nie jest tak,że mi się nie chce tylko nie daję rady ogarnąć domu,pracy i stada kotów w domu.Przepraszam,jeśli Cię zawiodłam i przepraszam Monia że się rozpisałam,ale czasem trzeba sobie pewne sprawy wyjaśnić zanim się nie zrobi z tego wielkie G.....

Agnieszko, ale jesteś w PKDT, więc masz obowiązek, stanąć na rzęsach :roll: w końcu bycie w fundacji zobowiązuje wg AliJ :roll: Z góry przepraszam za OT
Obrazek

Marea

Post » Pon lut 27, 2012 20:52 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Wiadomo,że jak mam nadmiar karmy(co zdarza się b rzadko)to się dzielę.Znam kilka osób,które zajmują się kotami i są w b ciężkiej sytuacji finansowej i im pomagam dzieląc się karmą.Ale wszystkim nie pomogę.Przykro mi
Obrazek

aga marczak

Post » Wto lut 28, 2012 22:43 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Marea pisze:
aga marczak pisze:Ala J

Agnieszko, ale jesteś w PKDT, więc masz obowiązek, stanąć na rzęsach :roll: w końcu bycie w fundacji zobowiązuje wg AliJ :roll: Z góry przepraszam za OT

Marzena mam gdzieś twoje zdanie i twoja urażoną dumę,Marlena mi zasugerowała ,zebym napisała w sprawie karmy na wątku i P .Agnieszka sama do mnie się odezwała na pw,widocznie się nie zrozumiałyśmy P.Agnieszko,pytała Pani gdzie te koty są więc napisałam,że najlepiej kontaktować się bezpośrednio z tą starszą panią,myślałam ,że chodzi o karmę bo pani o to tylko prosiła,nie mam do nikogo pretensji i nie czuję się przez nikogo zawiedziona ,sama dostarczyłam karmę i tez karmię z własnych środków 40 kotów i nie mam samochodu na wodę ,zresztą napisałam na pw do pani ,ze byłam tam i sytuacja z karmieniem nie jest najgorsza .Przepraszam Pani Moniko ale to juz mój ostatni komentarz ,wiem że wątek ma służyć w innej słuszniejszej sprawie .

Ala J

Post » Śro lut 29, 2012 15:39 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Dzisiaj zlokalizowałam koty na Malczewskiego w Gdansku co drugie podwórko stado kotów.Jeden karmiciel chętny(kontakt maria z)na sterylki.Jest tam mały rudy kocurek,szylka,starszy rudziak,i kilka innych kotów(w tym jednym miejscu),które zwiały na mój widok.Jutro mam spotkać się z karmicielem
Gdansk Malczewskiego 115 na tyłach budynku(ok 10 kotów) wysterylizowane 2 kotki
Gdansk Gościnna 8 Dolna Orunia na tyłach przychodni(ok 10 kotów) wysterylizowane 2 kotki

Koty na Partyzantów w Gdansku przy Zieleni Miejskiej zostawiłam tam telefon kontaktowy(koty zaginęły)

Stado kotów najmniej 7 przy Kościele Mariackim w Gdansku.Próbowałam dziś łapać ale bez skutku,przyszły tylko kocury
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 18:23 przez aga marczak, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aga marczak

Post » Czw mar 01, 2012 18:15 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

Stadko kotów na Gościnnej 8 na Orunii Dolnej za przychodnią.Dwie kocice pojechały dzisiaj na sterylkę.Nie obeszło się bez ofiar.Pani karmicielka została dotkliwie pogryziona przez kotkę,którą postanowiła nie łapać klatką łapką,ale gołą ręką 8O

Dostałam info od p wetki ze Stogów o dramatycznej sytuacji kotów w zakładach fosforowych w Gdansku
Koty są zabijane,ulegają śmiertelnym wypadkom,kotów z ok 17 zostało 10 trzeba tam pojechać i dowiedzieć się jak można pomóc.Jest ktoś chętny?

Plac Wałowy Gdansk stado kotów 3 kocurki i 3 kotki zabrane na tymczas 4 kocice wysterylizowane do sterylki jedna kotka

Otomino Gdansk stado kotów 0 sterylizacji

Grunwaldzka Gdansk niedaleko Lidla w stronę Oliwy stare zabudowania z czerwonej cegły multum kotów

Grunwaldzka na przeciw Lidla firma kominkowa kilka kotów,część wysterylizowana
Obrazek

aga marczak

Post » Pon lut 18, 2013 20:58 Re: KOCIA MAPA TRÓJMIASTA

wątek sprzed roku, ale odkopałam.
czy jest ktoś z Gdańska, z okolicy Zaroślaka? ulica Spadzista lub w pobliżu?
jeśli tak, bardzo proszę o PW.
Izabela
Obrazek

Marcepan

Od: Śro lip 11, 2007 15:22

[poprzednia]