TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 19, 2012 23:02 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Godzinę temu byłam karmić bezdomniaczki w 4 miejscach a że nie moge iść tam z 3 psami to biorę najczęściej jednego i w ostatnim czasie chodziłam z Fibim ale Fibi to staruszek i długo idziemy :roll: to wzięłam samego Tofika i nie był to dobry pomysł :roll: Jak zwykle jak idzie sam ( bez Pedra lub Fibiego ) bardzo się rozglądał , ale tez ładnie się załatwiał i węszył ale jak już wracaliśmy to pod jedną z klatek w bloku niedaleko stał postawny mężczyzna i rozmawiał głośno i stanowczo przez telefon i tu się zaczął koszmar , Tofik zaczął piszczeć, warczeć i uciekać :| , przecież jak on by mi się wyrwał to nie wiem co by było :? Po powrocie do domu dałam mu jeść i wyszłam z Pedrem i Fobim a jak wróciła to narzuta z jednej z wersalek była totalnie rozkopana i na niej siku :cry:
A jak dziś do mnie przyszła koleżanka z dziećmi to Tofik był wręcz w niebo wzięty , wiec tu chyba domek bez faceta a z dziećmi , ech już sama nie wiem co robić :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lut 19, 2012 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

czyli wychodzi na to, ze szczegolnie boi sie mezczyzn...
oprocz tego glosniejszego, stanowczego tonu glosu, obcych ludzi, dotyku... Biedny caly zesztywnial, gdy chcialam go poglaskac. A przeciez Pedro i Fibi obok byli, z nimi sie mizialam, oni byli zachwyceni, a Toffik... wielkie przerazenie w oczach...
moze trafic do domu z dziecmi.
To wszystko sa wazne informacje, ale wciaz nie wiemy najwazniejszego: co tak naprawde jest powodem jego zachowania i jak to zmienic.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 19, 2012 23:12 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Wydaje mi sie że jak był w tamtym domu to ''pan domu '' go karcił i to srogo ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 19, 2012 23:21 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

calkiem prawdopodobne

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 20, 2012 0:26 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Po ostatnim poście rozłożyłam łóżko , dokończyłam pranie specjalnym płynem wersalki ( tej pod oknem ) zasikanej przez Tofika no i Eustachego przewijałam a psy wszystkie trzy szalały na tejże( pod ściana ) rozłożonej wersalce aż je musiałam uciszać bo już noc aż tu nagle co robi Tofik , ano sika na wersalkę i przemokło prześcieradło , koc ( położony kilka godzin wcześniej ) a kołdra tylko troszkę przemokła ( wyczyściłam płynem ) bo jedna kołdra się suszy , druga miała być prana jutro ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 20, 2012 0:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Płyn którym likwiduje Tofikowe wpadki nazywa sie Urine Off , ten co mam dostałam od dziewczyn z dogo ale juz mi sie kończy :cry: A on jest drogi , litrowy niecałe 50 zł a duży 3.79l kosztuje 167 zł , czyli wychodzi za litr 44 zł , tu jest link a bez tego płynu nie da sie funkcjonować :cry:
http://animalia.pl/szukaj.php?szukaj=ur ... ff&p=1&o=1
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 20, 2012 2:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Postaramy się być u Ciebie w przyszły weekend.
Piszę postaramy się, bo wiesz jak u nas jest z czasem.
Może Adam go przekona że nie wszyscy faceci są do bani :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lut 20, 2012 12:44 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Postaramy się być u Ciebie w przyszły weekend.
Piszę postaramy się, bo wiesz jak u nas jest z czasem.
Może Adam go przekona że nie wszyscy faceci są do bani :roll:

Super :1luvu: Wiem jak ciężko jest Wam sie wyrwać , ale może sie uda i może Adamowi sie uda przemówić Tofikowi do rozumu :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 20, 2012 15:06 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Mruczusie, zdrówka kochani :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 20, 2012 18:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 20, 2012 18:51 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

My juz po wizycie u weta:
Eustaszek ma jakaś niestrawność i jest na antybiotyku , dostał tez lek rozkurczowe .
Krecik ma zapalenie górnych drug oddechowych, jest juz całkowicie słępy a w jednym oku ma wylew krwi :( Tez jest na antybiotyku .
A Ozzi już nie musi mieć kropionego oczka antybiotykiem , ale musi tymi kroplami przeciw bólowymi , później pójdę do apteki , az sie boje ile tym razem zapłacę :?

A za godzinkę do adopcji pojedzie Urwis , pojedzie do domku w Tychach który 7 lat temu adoptował juz kotka odemnie , ale Gucio/Tomuś odszedł za TM [*] i dom bez kota jest pusty , a nie tylko duzi za kotem tęsknią , ale i tez psi przyjaciel Mafi ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 20, 2012 19:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: to z radościże Urwis będzie mruczał na swoim :D

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon lut 20, 2012 19:22 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Urwis :1luvu: Wow :piwa: jaka wspaniała wiadomość :1luvu:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon lut 20, 2012 19:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Oooo :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 20, 2012 20:38 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Urwisek już w drodze do nowego domu , Duzi sie z nim bawili zanim sie spakował, będzie miała super domek :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]