Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
295955 pisze:Martan23 pisze:Też wysyłałam badania do Niemiec na test PCR, rok temu był dodatni, teraz jest ujemny.
Jeśli pcr ujemny, to kotencje chyba wyleczone, prawda?
pwpw pisze:295955 pisze:Martan23 pisze:Też wysyłałam badania do Niemiec na test PCR, rok temu był dodatni, teraz jest ujemny.
Niestety niekoniecznie, wirus może znajdować się ukryty/uśpiony w szpiku kostnym. Plus jest taki, ze nigdy może się nie "obudzić" i oby tak było
marta-po pisze:Martan23 pisze:Od roku leczę je interferonem ludzkim - 7 dni podaje 7 dni przerwy. A do tego niekonwencjonlna metoda MMS polecona przez weta, ale na moją odpowiedzialność. Jest to jon chlorku sodu, który w połączeniu z sokiem z cytryny wytwarza dwutlenek chlorku sodu, który jest silnie bakteriobójczy i wirusowbójcz, który czyści krew. Efekty super moje kociaki z miesiąca na miesiąc miały lepsze wyniki krwi. Teraz po roku mają wszystko super plus test białaczkowy ujemny.
Nie znam tego leczenia, zaintrygowałaś mnie. Mam cztery białaczkowe, od dwóch miesięcy na interferonie ludzkim. Poczytam o tym leczeniu MMS. Obawiam się tylko sklepów internetowych sprzedających takie środki. Zdarzają się oszustwa. Masz jakiś zaufany?
295955 pisze:pwpw pisze:295955 pisze:Martan23 pisze:Też wysyłałam badania do Niemiec na test PCR, rok temu był dodatni, teraz jest ujemny.
Niestety niekoniecznie, wirus może znajdować się ukryty/uśpiony w szpiku kostnym. Plus jest taki, ze nigdy może się nie "obudzić" i oby tak było
A czy właśnie nie test pcr sprawdza obecność wirusa w szpiku?
(ilu lekarzy pytałam, tyle informacji. prosze się nie gniewać, że tak drążę)
295955 pisze:bardzo dziękuję
M_o pisze:Czytam i mam pytania. Z badania krwi wyszło, że Petunia jest białaczkowcem.(...)
Martan23 pisze:WBC to krwinki białe, ale nie jest jeszcze najgorzej , niewiele poniżej normy. Mojemu Bartusiowi spadły aż do 3, a teraz ma 18.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości