Bianka 4 pisze:Oj tak, bardzo proszę trzymajcie
ja serdecznie współczuję
pamiętam dobrze naszą przeprowadzkę
akwarium,żółwia ,kota i tyle gratów
ale trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Oj tak, bardzo proszę trzymajcie
Anna Trojnar pisze:Ja gotuję Kminowi udka - są tłustsze, tworzy się rosołek, który fajnie zastyga w lodówce. Zwykłych filetów nie chciał jeść, natomiast udka wcina chętnie.
pdbz pisze:
Uściski dla Felusia i Myszola dla całej ekipy oczywiście też,oby w 2013r.Dzień Kota
przywitać w takim samym składzie!
izka53 pisze: Ciekawe, jak będzie teraz , kiedy pocisku juz nie - czy Felutek zacznie funkcjonować normalnie![]()
![]()
![]()
Ale to pewno jeszcze jakis czas minie, zanim będzie wiadomo.
I cały czas wielkie![]()
![]()
![]()
![]()
za pełen powrót do zdrowia
kamari pisze:Bianko, wielkie kciuki za przeprowadzkę. Strasznie to męcząca czynność![]()
Anna Trojnar pisze:Ja gotuję Kminowi udka - są tłustsze, tworzy się rosołek, który fajnie zastyga w lodówce. Zwykłych filetów nie chciał jeść, natomiast udka wcina chętnie.
Kupuję udźce i gotuję w wodzie. W wielkim garze, żeby mieć od razu na całą dobę. Półtorej godziny do dwóch, wtedy łatwo obrać mięsko. I dostają na ciepło. Do gotowania nic nie daję, tylko potem co poniektórym dosypuję błonnik, każda miska jest podlana rosołkiem. Najpierw wypijają rosołek, potem biorą się za mięsko, chrząstki i skórki. Dokładam, póki same nie odejdą od misek.pdbz pisze:
Uściski dla Felusia i Myszola dla całej ekipy oczywiście też,oby w 2013r.Dzień Kota
przywitać w takim samym składzie!
Dziękuję EluMam nadzieję, że doczekamy, chociaż koty wbrew pozorom mają większą szansę niż ja
![]()
![]()
![]()
![]()
Byłam wczoraj w szpitalu, bo od kilku dni bardzo bolą mnie kości. Chociaż wiem, że kości nie bolą, bo nie mają prawa. Jak mi zechcą pobierać szpik, to się chyba poddam, bo gmerania igłą w kręgosłupie nie bardzo sobie wyobrażam.izka53 pisze: Ciekawe, jak będzie teraz , kiedy pocisku juz nie - czy Felutek zacznie funkcjonować normalnie![]()
![]()
![]()
Ale to pewno jeszcze jakis czas minie, zanim będzie wiadomo.
I cały czas wielkie![]()
![]()
![]()
![]()
za pełen powrót do zdrowia
Mam nadzieję, że Feluś wróci do normy, ale pewności niestety nie ma. Pozostaje nadzieja i ...rozrywkowe towarzystwo
http://www.youtube.com/watch?v=hsoUul--GBo
joluka pisze:ja trzymam nieustannie![]()
![]()
za zdrowie tych Niefuterkowych i futerkowych!
- samych dobrych dni bez dolegliwości i bólu życzymy!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 131 gości