Super, że Pędzelek się tak zadomowił

Tylko jego oczko jakby kiepsko wygląda

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Dziewczyny - napisałam na zgubione i znalezione, ale na wszelki wypadek tutaj też zostawiam info:
Dziś ok. 13ej na parkingu pod hotelem "Katowice" w Katowicach pojawił się kocurek pełnojajeczny, bury o zielonkawych oczach. Ewidentnie domowy, choć bez obróżki czy szelek - głośno płakał żeby go nakarmić, dawał się głaskać. Niestety ledwie zjadł garść serc kurzych rzuconych przez jedną panią, zaczął się chować pod samochody. Ma czyste futerko, niezbyt grube, jest przestraszony i zziębnięty. To miejsce, gdzie stają busy z Krakowa (Unibus), busiki z Kazimierza k. Sosnowca, Zawiercia i Kielc; mógł też przyjechać w prywatnym samochodzie (ostatecznie parking), ewentualnie zwiać komuś, kto szedł z nim do weta. Nie miałam w co go złapać ani jak przewieźć, a i mnóstwo ludzi wokół nie sprzyjało złapaniu go ( choć próbowałam przez ponad pół godziny).
PS godzina pojawienia się podana przez portiera, ale mógł to być inny kot lub ten kot mógł pojawić się wcześniej, ale "wpadł panu w oko" dopiero wtedy. Wczoraj na pewno go jeszcze nie było.
Dorota Wojciechowska pisze:SŁUCHAJCIE sa jeszcze do podania wieczorem leki Kropci i Madzi moze wieczorem by ktos zmotoryzowany podjechal po spotkaniu i podal?
terenia1 pisze:I grafik na następny tydzień
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.02.-19.02.2012 r.
20.02. pon. rano brak wie. Teresa
21.02. wt. rano brak wie. Ewa
22.02. śr. rano brak wie brak
23.02. czw.rano brak wie. brak
24.02. piat rano brak wie. Teresa
25.02. sob. rano Iwonka wie. brak
26.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
balbina38 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:SŁUCHAJCIE sa jeszcze do podania wieczorem leki Kropci i Madzi moze wieczorem by ktos zmotoryzowany podjechal po spotkaniu i podal?
Byłyśmy z Terenią.
terenia1 pisze:Na naszą stronkę do ogłoszeń Michałowej i Pysiolka dodałam nowe zdjęcia, które zrobiłam w kociarani, więc bardzo proszę wykorzystajcie je w ogłoszeniach dla kociaków. Bo Pysiolek miał do tej pory chyba ze dwa zdjęcia, a Michałowa też albo w kubraczku, albo w kuwecie teraz przynajmniej widać ją w całej okazałości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 92 gości